Tavuklu Mantarlı Krep Sarma - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

7 Ocak 2019 Pazartesi

Tavuklu Mantarlı Krep Sarma

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Tavuklu Mantarlı Krep Sarma
Anlatmak yapmaktan daha zor
Mantarlari yikayip istediginiz sekilde dograyin.ocaga koyun suyunu birakip cekince bir miktar sivi yag ilave edin. Biraz soteleyin Tavuklari yikayip ekleyin sotelemeye devam edin tavuklarin pismesine yakin yarin cay bardagi kadar soya sosu biraz kekik karabiber ve kori ekleyin birkc dk sonra 1 paket krema ekleyin birazdaha soteleyip ocaktan alın.
Krepler icin
2 yumurta
3 bardak sut
2 bardak kadar un.
1 paket kabartma tozu
Butun malzemeleri iyice cirpin. Kivami boza kivami gibi olacak. Kivami ayarlayin. Gerekirse sutle acabilirsiniz. 1.5 kepcelik hamuru yapismaz tavada cok az yagda cift tarafli olarak pisirin.


Besamal sos icin
1 kasik tereyag yada margarini eritin. 2 kadik un ekleyerek kavurun. Yag miktari unu ksvuracak kadar olacak gerkirse yag ekleyin. 4 bardak sutu ekliyerek cirpma teliyle hizlica karistirin tuzunu ekleyin. Cok koyu olmayacak akiskan bir kivam yakalayin.
Besamel sosun yarisini tavuklu karisimin icine dokup iyice karistirin. Bu karisimdan kreplerin icine comertce koyup istediginiz sekilde sarin. Yaglanmis firin kabina dizin. Uzerine geri kalan besamel sosu surun. Firina atin 10 dk kadar firinlayin. Uzerine kasar rendesi serpip kasarlar kizarana kadar tekrar firinlayin afiyet olsun..Tarifi için instagram.hediye_altintas ‘a Teşekkürler


Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar