Kadınsal hastalıklar,basur,romatizma,saçkıran,egzamaya doğal tedaviler için şifalı ot - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Mayıs 2019 Pazar

Kadınsal hastalıklar,basur,romatizma,saçkıran,egzamaya doğal tedaviler için şifalı ot

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kadınsal hastalıklar,basur,romatizma,saçkıran,egzamaya doğal tedaviler için şifalı ot
Kadınsal hastalıklar,basur,romatizma,saçkıran,egzamaya doğal tedavi,cinsel gücü arttıran şifalı ot ÇİRİŞ OTU HANGİ HASTALIKLARDA KULLANILIR?Basur; Çiriş otu kaynatılıp basur memelerine sürülür. Ayrıca aç karnına balla tatlandırılarak içilir. * Romatizma ve Mafsal Ağrılar;
Çiriş otu kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir.* Adet söktürücü;Çiriş otu kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir.* İdrar söktürücü;
Çiriş otu kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir.* Saçkıran;Çiriş otu sirke ile kaynatılıp saçlar sık sık yıkanır. Anne sütü arttırıcı: Çiriş otu kaynatılıp balla ilave edilerek içilir.
Egzama, sivilce, çıban;Çiriş otu kaynatılıp kaşınan yerler pansuman yapılır.* Akrep ve yılan sokmaları;Sirke ile kaynatılmış çiriş otu çiçek ve yaprakları ile pansuman yapılır.
ÇİRİŞ OTU NASIL KULLANILIR?
Çiriş otunun yaprakları yemeklerde kullanılabilir. Çiriş otu ile yemek yapıp tüketerek birçok faydasını elde edebilirsiniz. Çiriş otunun salatasını yapabilir, kavurmasını yapabilir veya zeytinyağlı yemeğini yaparak tüketebilirsiniz.





Çiriş otundan çay yapmanızda mümkündür. Yaptığınız çayı bal ile tatlandırarak tüketebilirsiniz.ÇİRİŞ OTU ÇAYI NASIL YAPILIR?
1 fincan suya bir çay kaşığı çiriş bitkisi konularak 2 dakika kaynatılıp balla tatlandırıp tüketebilirsiniz.Özelliklerinden faydalanabilmek için günde 3 defa yemeklerden önce içilir.
ÇİRİŞ OTUNUN ZARARLARI NELERDİR?
Çiriş otunun bilinen hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Yalnızca kadınlar çok sık tükettiklerinde idrar ve adet söktürücü etkisi bulunduğu için vücutta bir miktar halsizlik yapabilir. Bu nedenle ihtiyaç olunduğu kadar tüketilmelidir. Herhangi bir zararlı etkisi veya zararlı kökü bulunmamaktadır. Yine de en iyi kullanım biçiminin toz hali olduğu unutulmamalı, güvenilmedik bir yerden temin edilmemelidir. Kullanım öncesi mutlaka doktora danışılmalıdır.
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar