Ceviz Kürü Ceviz Diyeti İle Zayıflama Ceviz Suyu İle Zayıflayan Varmı? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

13 Haziran 2019 Perşembe

Ceviz Kürü Ceviz Diyeti İle Zayıflama Ceviz Suyu İle Zayıflayan Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Ceviz Kürü Ceviz Diyeti İle Zayıflama Ceviz Suyu İle Zayıflayan Varmı?
Bitkisel zayıflama yöntemlerinden biri de ceviz suyu tüketerek zayıflamaktır. Bu yöntem hem çok kolay hem de çok etkilidir. Yapmanız gereken yalnızca sert kabuğunu soyduğunuz  1 adet cevizi (cevizin içi) suda bekletin ertesi gün bu ceviz suyunu için, cevizi ise yiyin. Ceviz suyu ile zayıflayanların kilo verenlerin, ceviz diyeti yapanların yorumları her zaman olumlu yönde olmuştur. Deneyenler ceviz suyunun kilo vermekte çok etkili olduğunu bildiriyor.
Ceviz Suyunun Zayıflamaya Faydaları
Ceviz suyu yüksek protein içeriği sayesinde uzun süre tok durmanıza yardımcı olup kilo vermenizi kolaylaştırır
Ceviz suyu laksatif yani bağırsakları yumuşatan, kabızlığı gideren gıdalardandır bu özelliği sayesinde kabızlıkla mücadele eder, tükettiğiniz gıdaların dışkı yolu ile atılmasını sağlayıp, yağ olarak depolanmasını engeller.





Ceviz suyu kan şekerini dengeleyip kontrol altına alır, böylece ani gelen açlık ve tatlı krizlerini önler.
Ceviz suyunun zayıflamaya en önemli faydalarından biri de tok tutucu özellikte olmasıdır, her gün düzenli ceviz suyu kürü uygulayarak iştahınızın kapandığına şahit olabilirsiniz.
Ceviz suyu en güçlü detoks içeceklerdendir, vücudu toksinlerden, zehirli atıklardan temizler bu sayede kolay kilo vermenizi sağlar.
Ceviz suyu ödem söktürücü içeceklerdendir, şişkinliği giderir, kilolu görünmenize neden olan ödemin atılmasında önemli rol oynar.



Ceviz suyunda yüksek miktarda Omega 3 yağ asitleri bulunur, yapılan bilimsel çalışmalarda kilo vermekte etkili minerallerden olduğu görülmüştür.
Ceviz suyu basen bölgesindeki yağlanmadan muzdarip olanların imdadına yetişen bir içecektir, her gün ceviz suyu içerek kısa sürede basen bölgenizde incelme yaşayabilirsiniz.
Ceviz suyu küründe ceviz suyu ile beraber de ceviz de tüketilir.  California Üniversitesi, San Diego Tıp Fakültesi'nden California Üniversitesi, San Diego Tıp Fakültesi'nde yapılan çalışmada cevizin kilo vermeye yardımcı olduğu tespit edilmiştir.  Çalışmayı yapan ekibin başındaki Dr. Cheryl Rock, her gün bir avuç ceviz yemenin sağlık, kilo ve kalp üzerinde olumlu etkisi olduğunu bildirdi. Yaşları 22 ile 72 arasında değişen 245 obez yani aşırı kilo kadın üzerinde yapılan araştırmada kadınlar bir yıllık kilo verme programına alındı. Dr. Rock, cevizin diğer diyeti yapan gönüllülerin tükettiği besinlerden daha yağlı olduğunu ancak buna rağmen aynı derecede kilo kaybını sağladığını ve bunun şaşırtıcı bir sonuç olduğunu söyledi.



Ceviz suyu göbek eriten içecekler arasında yer alır. İnce bir bele sahip olmak ve göbek bölgesindeki yağlanmadan kurtulmak için her gün ceviz suyu içmeyi deneyebilirsiniz.
Ceviz Suyunun Zayıflamaya Faydaları
Diyetisyen Duygu Deniz cevizin kalorisi ve ne kadar tüketilebileceği hakkında şu bilgileri veriyor; Bir ceviz ortalama 45 kalori içermekte, bu yüzden kişi kilolu ise ceviz tüketimi günde en fazla 3-4 adet olabilir. Ancak kilolu değilse ve enerjiye ihtiyacı varsa 5-6 adet ceviz tüketmesinde bir sakınca yoktur.
Ceviz, içerisinde bulunan doymamış çoklu yağ asitleri dediğimiz omega 6, omega 3 ve omega 9 açısından çok zengindir. Bu özelliği sayesinde ceviz suyu ile zayıflarken halsizlik, yorgunluk gibi diyet yaparken karşılaştığınız sıkıntıları yaşamazsınız.
Ceviz çinko, selenyum, magnezyum gibi önemli minareler içerir. Bu minareller bağışıklık ve sinir sistemimiz açısından çok önemlidir. Ceviz suyu tükettiğinizde bağışıklığınız güçlenir ve kilo vermeye çalışırken hastalıklara karşı bedeniniz dirençli olur.
Zayıflamak İçin Ceviz Suyu Nasıl Hazırlanır?
Malzemeler
1 adet bütün ceviz (Sert dış kabuğu soyulmuş)
1 su bardağı su
Hazırlanışı;
Cevizin içindeki vitamin ve minerallerin suya geçmesi için, ceviz suyu geceden hazırlanıp sabaha kadar bekletilir ve sabah aç karna su içilir, ardından cevizler tüketilir. Yapmanız gereken çok basit: 1 su bardağı suyun içine sert kabuklarını kırıp içini çıkardığınız 1 adet cevizi ekleyip sabaha kadar bekletin. Sabah uyandığınızda aç karna, oturarak ceviz suyunu için. Ardından o cevizleri tüketin.
Kaynak : mavikadin.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar