Gece Yatmadan Önce İçildiğinde Bağırsakları Temizliyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

13 Haziran 2019 Perşembe

Gece Yatmadan Önce İçildiğinde Bağırsakları Temizliyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Gece Yatmadan Önce İçildiğinde Bağırsakları Temizliyor
Kalın bağırsaklarınızın temizlenmesini sağlayacak 5 öneri için yazımıza göz atmadan geçmeyin.
Kalın bağırsak ve kolon kanseri gibi sağlık sorunlarından korunmak ve kalın bağırsağın işlevlerini düzgün bir biçimde yerine getirebilmesi için günde iki kere temizlenmesi gerekiyor. Kalın bağırsaklarınızın temizlenmesini sağlayacak 5 çay önerisi için yazımıza göz atmadan geçmeyin. Kalın bağırsak ve kolon kanseri gibi sağlık sorunlarından korunmak ve kalın bağırsağın işlevlerini düzgün bir biçimde yerine getirebilmesi için günde iki kere temizlenmesi gerekiyor.
Baş ağrısı, ağız kokusu, halsizlik ve yorgunluk gibi semptomlar ile kendini gösteren kirli bağırsaklar ilerleyen zamanlarda birçok sağlık sorununa neden olabilir.Kalın bağırsak detoksu için uygulayabileceğiniz 5 çay ile bağırsak sağlığınızı koruyabilir, kronik rahatsızlıklardan uzak durabilirsiniz. İşte kalın bağırsak detoksu için önerebileceğimiz 5 çay çeşiti…





REZENE TOHUMU ÇAYI Malzemeler: -1 tatlı kaşığı rezene tohumu -2 su bardağı su -1 tatlı kaşığı bal Nasıl yapılır? Suyu ısıtın ve rezene tohumlarını kaynatın. Karışımı bir bardağın içine boşaltın ve içine bir kaşık bal ekleyin. 7 dakika bekleyip için ve sindirime yardımcı olması her gün öğle yemeğinden sonra için. KEKİK ÇAYI Malzemeler: -1 yemek kaşığı kekik -1 su bardağı su Nasıl yapılır? Kekiği su içinde kaynatın ve 7 dakika kadar beklettikten sonra için.



PAPATYA ÇİÇEĞİ ÇAYI Malzemeler: -1 avuç papatya çiçeği -1 su bardağı su Nasıl yapılır? Suyu papatya çiçekleriyle birlikte kaynatın, ocağı kapattıktan sonra 5 dakika bekleyin ve her gece yatmadan önce bu çayı için.



NANE ÇAYI Malzemeler: -1 yemek kaşığı nane yaprağı -2 su bardağı su Nasıl yapılır? Suyu kaynatın ve içine nane yapraklarını ekleyin. 5 dakika demledikten sonra ocağı kapatın ve 5 dakika kadar daha bekleyin. Aç karnına her gece yatmadan önce bir bardak için.



CASCARA SAGRADA ÇAYI Malzemeler: -1 yemek kaşığı cascara sagrada kabuğu -1 su bardağı su Nasıl yapılır? Suyu ekleyin ve içine cascara sagradayı ekleyin. Kaynadıktan sonra ocağı kapatın ve 5 dakika bekleyin. Bu çayı özellikle yatmadan önce içmelisiniz.
Kaynak : https://www.videolike.tv


Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar