Karıncalardan Kurtulmak İçin Ne Yapılmalı - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Temmuz 2015 Pazar

Karıncalardan Kurtulmak İçin Ne Yapılmalı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar


Karıncalardan Kurtulmak İçin Ne Yapılmalı
Evlerimizi bizim irademiz dışında işgal eden sevimli dostlar karıncalar bazen can sıkıcı olabiliyor,karıncaları incitmeden evden göndermenin birçok doğal yolları var.
Evde çıkan karınca nasıl yok edilir?,karıncaları evden zehirsiz kovma yolları,ilaç kullanmadan karıncaları evden kovma,doğal yollarla karıncalardan kurtulma,evde çıkan karınca nasıl yok edilir?,evdeki karıncalar nasıl yok edilir sorularının cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.
Karıncaları Evimizden Kovma Yöntemleri
Bebek pudrası ile karıncaları kovma: Bir miktar bebek pudrası karıncaların yolları üzerine dökülürse karıncalar artık o bölgeyi terk etmek zorunda kalır.
Narenciye kabukları ile karıncalardan kurtulma: Limon,portakal,mandalina gibi narenciyelerin kabuklarını bir mikserden geçirin elde edilen küçük narenciye kabuğu parçacıklarını karıncaların yuvalarına dökün bu sayede karıncalar yuvayı terk etmek zorunda kalacaklar.
Su, sirke Ve bulaşık sabunu karışımı ile karıncalardan kurtulma: 2 bardak suyun içine az bir miktar beyaz sirke ve 2-3 kaşık bulaşık sabunu ekleyip karıştırın bu karışımı karıncaların yuvasına dökün,bu sayede karıncalar o bölgeden ayrılmak zorunda kalacaklar.
Tarçın kullanarak karıncalardan kurtulma: Bir miktar öğütülmüş tarçını karıncaların geçtikleri yollara serperek karıncalardan kurtula bilirsiniz.
Kahve telvesi ile karıncalardan kurtulma: Karıncaların yuvalarına bir miktar kahve telvesi dökerseniz karıncalar yuvayı terk edeceklerdir.
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar