1 Bardak Sodanın İçine 3 Kaşık Yoğurt Ekleyin Ve... - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

30 Haziran 2019 Pazar

1 Bardak Sodanın İçine 3 Kaşık Yoğurt Ekleyin Ve...

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
1 Bardak Sodanın İçine 3 Kaşık Yoğurt Ekleyin Ve...
1 Bardak Sodanın İçine 3 Kaşık Yoğurt Ekleyin Ve...Çok kolaylıkla elde edebilceğiniz mazlemelerle (maden suyu, limon ve ayran) hazırlayacağınız bu kür ile göbek çevresindeki yağlardan, istenmeyen kilolardan kurtulmak mümkün!Bu karışım etkisini çok kısa sürede ve etkili şekilde gösteriyor. Peki bu kadar kısa zamanda yağlarımızı nasıl yakarız, sodalı kür nasıl hazırlanır? İşte sizlere sodalı limonlu ayran kürünün tarifiDüzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma hızınız da artacaktır.
GÖBEK ERİTME KARIŞIMI MALZEMELERİ
3 YEMEK KAŞIĞI YARIM YAĞLI YOĞURT





1 ŞİŞE MADEN SUYu
1/2 LİMON SUYU
KARIŞIMIN HAZIRLANIŞI
3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin. İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin. Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir.
SODA AYRAN LİMON KÜRÜNÜN UYGULANIŞI
Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz. Kür ile birlikte diyette yaparsanız daha verimli bir sonuç gözlemleyebilirsiniz. Düzenli kullanımda göbek yağlarını iyice eritiyor, zayıflamanıza etkili şekilde yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu diyet yöntemi bağırsakları da çalıştırmada oldukça işe yarıyor.
Kaynak:http://drsaglik.net
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar