3 Dakikada Kollardaki Sarkma Sorununa Veda Et! - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Haziran 2019 Çarşamba

3 Dakikada Kollardaki Sarkma Sorununa Veda Et!

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
3 Dakikada Kollardaki Sarkma Sorununa Veda Et!
Hemen hemen her kadın sarkma sorunun ne demek olduğunu bilir. Kolların alt kısmı yeme içmeye bağlı olarak sarkar ve sallanır. Bu sarkma hayatımızı olumsuz etkileyebilir, giydiklerimiz üstümüzde güzel durmaz veya beden konusunda zorluk çekebiliriz. Günde 3 dakika vaktinizi ayırarak yapacağınız bu egzersizler sayesinde sarkma sorununuza veda edeceksiniz.





Belki uzun süredir kollarınızdaki bu sarkmalardan nasıl kurtulacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Çözüm ayağınıza geldi! Yolda yürürken, kazağınızı kıvırırken size ayak bağı olan bu sarkmalar genelde hareketsizlikten meydana gelir. Sporu hayatımızın merkezine koyan kişilerde bu tür sarkmalar görülemez.



Aşağıya bir video koyduk ve videoki egzersizleri günde 3 dakika zaman ayırıp uygularsanız çok kısa sürede sarkıntıların kaybolduğunu göreceksiniz. Üstelik değişimi ilk günden itibaren farkediyorsunuz. Bu egzersizleri yaparken elinize su şişesi alırsanız daha etkili olabilir.
Bu alıştırmalara gerçekten ayak uydurmak için, sabahları mümkün olduğunca erken onlarla başlamanızı tavsiye ederiz. Basitçe doğrudan. Kalk, tuvalete git, bir bardak su iç ve git. Çalışmalar sabah yapılan birkaç bahanedir ve Schwabbelarme’ye karşı yapılan egzersizlerin en iyisi bir rutindir.
Bu antrenmanı özellikle sabahları uykudan uyandıktan hemen sonra yaparsanız etkisini 2 kat arttırabilirsiniz.Kaynak : https://bilgecafe.com/3-dakikada-kollardaki-sarkma-sorununa-veda-et/


Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar