Aspirin'in Saçlara İnanılmaz Faydası - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Haziran 2019 Pazartesi

Aspirin'in Saçlara İnanılmaz Faydası

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Aspirinin Saçlara İnanılmaz Faydası
Özellikle kadınların saç bakımları hayatlarının vazgeçilmezlerinden biridir. Parlak ve gür saçlara sahip olmak için çok basit evde yapabileceğiniz bir çok bakım kürleri mevcut. Bunların başında gelenlerden biride aspirinle yapılan bakım. İşte daha gür ve sağlıklı saçlara saip olmak için aspirin kürü.
Saç rengini korur
Özellikle açık renk saçlların daha çok etkilendiği, klorlu su, uzun süre güneşe maruz kalma gibi sebeplerden dolayı saç rengi açılabilir. Bu durumu doğal yoldan toparlamak için birkaç aspirinin ılık suda çözülmesini bekleyin, karışımı saçınıza uygulayıp 15 dakika beklettikten sonra durulayın.
Saçları parlaklaştırır
Sulardaki kimsayal ilaçlar, güneşin yakmış olduğu saçlar için yine en büyük kurtarcı aspirindeki salisilik asit. Salistik asit saçtaki kırıkları azaltır ve saçın daha parlak olmasına yardımcı olur.Kepekleri azaltır
Şampuana ekleyeceğiniz aspirin ile kepek oluşumunu engelleyebilirsiniz. Aspirindeki salisilik asit kafa derisindeki ölü deri hücrelerini çözerek kepekleri azaltacaktır. Saç derinizdeki doğal yağları





kaybetmek istemiyorsanız, aspirini ayrı şekilde kullanın. Şöyle ki; haftada bir ezilmiş birkaç aspirini o günlük şampuanınıza katın.
Saç dökülmesini engeller Araştırmacılara göre yüksek oranda prostaglandin D2 bulunan hayvanlar kesinlikle kel oluyor. Bu hipotez doğrultusunda saç dökülmesi yaşayan kişilerde prostaglandin D2 üretiminin yüksek olduğu düşünülmüştür. Aspirin ise prostaglandinin üretimini en iyi engelleyen bileşimlerden biri olarak bilinir.



Saç dökülmesi dünyadaki en eski ve yaygın saç sorunlarından birisidir.Çoğunluğu duygusal stres ve endişe ile alakalı olan pek çok farklı neden saç dökülmesine yol açabilir. Nedeni ne olursa olsun, bu estetik soruna bir çözüm bulmak herkesin istediği bir şeydir.
Kaynak: http://www.bilgivakti.net/aspirinin-saclara-inanilmaz-faydasi-2018212015/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar