Birçok Kişinin Sorunu ; Kabızlığa Veda Etmenin Doğal Yolları… Bunları Yapın Kabızlıktan Kurtulun… - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

20 Haziran 2019 Perşembe

Birçok Kişinin Sorunu ; Kabızlığa Veda Etmenin Doğal Yolları… Bunları Yapın Kabızlıktan Kurtulun…

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Birçok Kişinin Sorunu ; Kabızlığa Veda Etmenin Doğal Yolları… Bunları Yapın Kabızlıktan Kurtulun…

Çoğumuz hayatımızın bazı dönemlerinde kabızlıkla başa çıkmak zorunda kalmışızdır. Bazı hastalıkların belirtisi olabileceği gibi ,yaşam stilimizi değiştirmemiz,uygun gıdaları tüketmemiz ile de geçebilecek olan kabızlık sorunları da mevcuttur.
İşte size sunacağımız gıdaları tüketmeniz ve uygulamaları yapmanız halinde ,Kabızlığa veda edebilirsiniz.
Su
Yetersiz sıv alımı kabızlığa neden olur. Vücuda yeterli su alımı dışkıyı yumuşak tutar, bağırsaklardan daha kolay geçmesini sağlar. Vücudun metabolizmasının sorunsuz çalışması için her gün en az 8 bardak su içilmesi tavsiye edilir.





Yoğurt Probiyotikler, yoğurtta bulunan yararlı bakteriler, sindirim problemlerini hafifletebilir.
Pekmez İçeriğindeki zengin miktardaki demir, enerji depolanmasına yardımcı olduğundan ve kabızlığı önleme gibi faydalarından dolayı tüketilmesi gereken besinlerin başında gelir. Yatmadan önce bir çorba kaşığı pekmez kabızlığınızı hafifletir.
Susam taneleri



Eğer kabızlık çekiyorsanız, salata, yoğurt veya smoothie’ye biraz susam serpin. Bir yemek kaşığı susam yaklaşık 1.1 g lif içerir. Susam yerine kabak çekirdeği de tüketebilirsiniz.
MuzOlgunlaşmamış muzlar kabızlığa neden olsa da, olgun muz kabızlığı rahatlatmaya yardımcı olabilir.Kuru erikKuru erik yemek kabızlığı hafifletebilir. Kuru erikler, doğal bir müshil olan sorbitolün yanı sıra, bir lif kaynağıdır.
Aküpresür



Conception Vessel 6 göbek düğmenizin altında 3 parmak genişliğinde bulunur. Bağırsaklarınızı uyarmak için parmaklarınızı kullanarak bu alana sıkıca 30 saniye basın.AromaterapiLimon, portakal, biberiye, fesleğen, rezene ve nane kabızlığı gideren en iyi aromalardır.EgzersizGünde 10 ila 15 dakika süren düzenli bir yürüyüş sindirim sistemindeki etkinliği önemli ölçüde artırabilir.Uzun süren bir kabızlığınız varsa mutlaka doktora başvurun.
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar