Bu Baharatlar Beyni Güçlendiriyor, Şişliklerden Kurtarıyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

24 Haziran 2019 Pazartesi

Bu Baharatlar Beyni Güçlendiriyor, Şişliklerden Kurtarıyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bu Baharatlar Beyni Güçlendiriyor, Şişliklerden Kurtarıyor
Her gün, yemeklerimizi renklendirmek için bir sürü baharat kullanıyoruz. Peki, bu baharatların aynı zamanda sağlığınızı da güçlendireceğiniz biliyor muydunuz?
Örnek verecek olursak, güvey otu tam bir bakteri düşmanıdır, zerdeçal astım hastalarınca kullanılır. Çeşitli baharatları ister yemeklerinize katarak, ister çayını yaparak, isterseniz de kapsül formunda kullanarak faydalarını görmeye başlayabilirsiniz.









Hamile kadınların sabah bulantısını geçirmek için zencefil çayı önerilir. Aynı zamanda kanser tedavisi gören hastalar da bulantı önleyici olarak zencefil kullanır. Ada çayı Ağrıyan ve kaşınan boğazınız için en güzel tedavi adaçayıdır. İster gargara yapın ister her gün çayını yaparak tüketin. Son zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre Alzheimer hastalarında hafıza iyileştirici etkiye sahip olduğu da kanıtlanmıştır.



Kalp damar sağlığını güçlendirmek için sarımsak gibisi yoktur. Damar tıkanıklığı ve sertleşmesini gideren, kolestrolü düşüren sarımsağı her öğün yemeklerinizde rahatlıkla tüketebilirsiniz.Güvey otu Bağırsak problemlerini giderip, eski sağlığınıza kavuşmak için güvey otu kullanabilirsiniz. Çok kullanırsanız, ağzınızı yakabilir bu sebeple fazla kullanmamaya özen gösterin. Güvey otu yağı en rahat sindirilen formdur ve günde 4 kereye kadar kullanabilirsiniz .



Vücuttaki şişlikleri gidermek için en güzel yöntem zerdeçaldır. Ayrıca kalp damar sağlığınızı iyileştirmek için de kullanılıyor. Yemeklerinize bir çimdik atarak rahatlıkla tüketebilirsiniz. Nane



Midenizi rahatlatmak için en güzel yöntemlerden biri de nanedir. Hem sindirim sorunlarınızı hem de bağırsak problemlerinizi gidermek için sıklıkla kullanılır. Nane çayı veya kapsülleri rahatlıkla tüketilip faydaları kısa süre içerisinde hissedilecektir.
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar