Dişlerinizi Bu Yağlarla Fırçalayın ve Ömür Boyu Dişçiye Gitmeyin - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Haziran 2019 Cumartesi

Dişlerinizi Bu Yağlarla Fırçalayın ve Ömür Boyu Dişçiye Gitmeyin

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Dişlerinizi Bu Yağlarla Fırçalayın ve Ömür Boyu Dişçiye Gitmeyin
Bitki özleri alternatif tıpta ve aromaterapide sıklıkla kullanılıyor ve bildiğiniz gibi faydaları saymakla bitmez. Muhtemelen bilmediğiniz şey bu bitki özlerinin dişlerinize ne kadar iyi geleceği. Hatırlarsanız, daha önce de ağız sağlığınızı korumayı kolaylaştırmak için başka bir içerik paylaşmıştık, eğer dilerseniz o içeriğimize de buradan ulaşabilirsiniz.





Plak, leke ve bakteri oluşumunu engellediğini hatta diş ve diş etlerinizi daha sağlıklı hale getirdiğini zamanla siz de göreceksiniz. En etkili iki yağımız çay ağacı yağı ve karanfil yağı.
Çay ağacı yağında bakteri, virüs ve mantar kaynakları hastalıkları önleyen doğal özellikler bulunur. Bu sebeple, ağız kokusu ve ağız içi tüm sorunlarınızda, ağzınızı temiz tutmak için rahatlıkla kullanabilirsiniz.



Karanfil yağı diş hekimlerinin ağzınızı uyuşturmak için kullandığı yapay bileşenin aynısını doğal olarak barındırıyor. Ayrıca içerdiği antioksidanlar sayesinde ağız sağlığı için harika bir araç oluyor.
Bu iki yağı her gün karıştırarak kullandığınızda, kısa süre içerisinde ağız sağlığınızda ciddi farklılıklar meydana gelecek. Tek yapmanız gereken birer damla çay ağacı ve karanfil yağını, taşıyıcı bir yağ olan hindistancevizi yağıyla birleştirip dişlerinizi bununla fırçalamak.
Siz diş sağlığınızı nasıl koruyorsunuz? Yöntemlerinizi bizimle paylaşın!
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar