Doktorlar Uyarıyor! Çocuklarınızın Süt Dişlerini Asla Atmayın Çünkü… - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Haziran 2019 Cumartesi

Doktorlar Uyarıyor! Çocuklarınızın Süt Dişlerini Asla Atmayın Çünkü…

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Doktorlar Uyarıyor! Çocuklarınızın Süt Dişlerini Asla Atmayın Çünkü…
Doktorlar artık bütün aileleri uyarıyor, çocuklarınızın süt dişlerini atmayın veya kaybetmeyin. O dişleri güvenli ve sağlam bir yerde saklayın ve çocuğunuzun geleceğine yatırım yapmış olun. Bakın bu dişlerden ne yapılıyor…
Doktorlar uyarıyor, yeni gelişen teknolojiler ile çocuklarınızın çıkan süt dişlerine sevindikten sonra onları atma alışkanlığınızdan vazgeçmelisiniz. Çünkü bu süt dişler çocuklarınızın sadece çocuklarınızın artık ihtiyacı olmadığı yerlerine yenisi ve daha iyisi gelen şeyler değil. Bu süt dişler ilerde çocuğunuzun çok ihtiyacı olduğu bir şeye dönüşebilir çünkü...
Doktorlar artık anne ve babaları çocuklarının süt dişlerini saklamaları konusunda ciddi şekilde uyarıyorlar. Anneler ve babalar dikkat. Süt dişleri öyle bir işe yarıyormuş ki kimsenin aklına gelmez.





Süt dişleri çıkaran çocuklara yapılan güzel şeyler vardır her kültürde, çocukların artık büyüdükleri sevinçle kutlanır. Hediyeler alınır tebrikler edilir. Hem de artık süt dişlerini saklamaya başlamalısınız.
İleri yaşlarda çocuğunuzda oluşabilecek ciddi rahatsızlıklara karşı süt dişlerden hücre çoğaltılması yapılabiliniyor artık. Yani çocuğunuzun yedek dokuya ihtiyacı olduğu takdirde bebek dişlerinden kök hücre üretiliyor ve gerekli dokuyu büyütmek için kullanılabiliniyor. Bu harika bir şey değildir de nedir. Ama mutlaka o dişleri saklamalısınız. Bu dişler çocuğunuzun hayatını kurtaracak bir hale gelebilme ihtimali var.



Dişiniz kalp hücrelerinden beyin hücresine kadar, zarar görmüş, hasar almış bir hücrenin tedavi edilmesi vb. birçok alanda kullanılabilecek potansiyele sahip. Ve bütün aileler artık dikkatli olmalı, bir küçük kap ayarlayıp çocuğunuzun geleceğine yatırım yapabilirsiniz. Güzel bir eğlenceye çevirerek çocuğunuzun da bu işi sorumlulukla yapmasını ve kendi dişlerini özenle korumasını bile yapabileceğini düşünmek zor değil.
Kaynak : www.asrihaber.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar