Eklem Romatizması ve Asap Sıkışması İyileşiyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Haziran 2019 Cumartesi

Eklem Romatizması ve Asap Sıkışması İyileşiyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Eklem Romatizması ve Asap Sıkışması İyileşiyor
Cerahatli eklem romatizması ve asap sıkışması için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öğretmenimizin önermiş olduğu kiraz sapı ve ısırgan otu kürü ile şikayetlerinizden natürel nebatsal rehabilitasyon usulü ile kurtulabilirsiniz.
Cerahatli eklem romatizması romatoid artrit hastalığı şahıslarda ellerde ve ayaklarda sızı bulgularıyla başlayan bir hastalıktır. Bir süre sonra şahsın hayat niteliğini düşürmekte, sosyal yaşantısına mani olmaya başlar. Öncelikle öğrenilmelidir ki cerahatli eklem romatizması rehabilitasyonu olan bir hastalıktır. Şayet hakimiyet edilirse ve uygun rehabilitasyon usulleri uygulanırsa şahıs bu hastalığı bedeninden atabilir. Şayet hekiminiz size bu hastalığın tanısını koymuşsa evinizde İbrahim Saraçoğlu öğretmenimizin tanımını verdiği nebatsal kür ile rehabilitasyona başlayabilirsiniz. Kiraz sapı ve ısırgan otu ile hazırlayacağınız bu kür aynı zamanda asap sıkışması içinde kullanılır.





Lazım olan malzemeler 25-30 adet kurutulmuş kiraz sapı Bir tutam ısırgan otu Yarım litre klorsuz su
Nasıl Hazırlanır? İlk olarak yarım litre klorsuz suyu evvelden kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra içerisine 25-30 adet kiraz sapını ilave edin. Kiraz saplarını ilave ettikten sonra takribî 3 dakika daha kaynatın. 3 dakika dolduktan sonra takribî kiraz sapı ölçüyü kadar bir tutam ısırgan otunu karışıma ilave edin. Isırgan otunu da ilave ettikten sonra kısık ateşte 6-7 dakika daha kaynatın. 6-7 dakika sonra ocağın altını kapatın ve ılımaya vazgeçin. Ilındıktan sonra süzüp içebilirsiniz.



Romatizma, Asap Sıkışması Kürü Nasıl Uygulanır? Hazırlamış olduğunuz bu kürün 1 kadehini sabah kahvaltıdan 2 saat sonra, kalan 1 kadehini ise akşam yemeğinden 2 saat evvel harcayın. Toplamda bu kürü 21 gün süresince uygulamalısınız. Karışımı her gün taze olarak hazırlamalısınız. 21 gün dolduktan sonra hastalığın seyrine göre kürü tekerrür uygulayabilirsiniz. Kiraz sapı ısırgan kürünün hiç bir hasarı yoktur. Ayrıca kiraz sapı zayıflamada da ehemmiyetli bir rol oynamaktadır.



bu küre destek olarak asap sıkışması probleminde ki sızıları gidermek için ardıç yağı ile masaj yapabilirsiniz. Kullanacağınız ardıç yağının hakiki olmasına itina gösterin. Piyasada çok fazla sahte ardıç yağı bulunmaktadır. Sızılı bölgelerinize bir ölçü ardıç yağını masaj yaparak uygulayabilirsiniz.



Haftada 3-4 gün uygulayabilirsiniz. Romatizmal hastalıklar için kullanılan ilaçların bir çoğu geçici olarak sızıları gidermeye müteveccihtir. Bu uygulayacağınız kür ise hem sızıları giderir hemde hastalığı tamamen iyileştirmeye müteveccih tesir gösterir. Kürü ilk uygulamaya başladığınız hafta bedende depolanır, ikinci hafta ise rehabilitasyon etmeye ve sızıları gidermeye başlar.
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar