Hastalıklara Derman Zeytin Yaprağı Çayı - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

9 Haziran 2019 Pazar

Hastalıklara Derman Zeytin Yaprağı Çayı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hastalıklara Derman Zeytin Yaprağı Çayı
Zeytin ağacı yaprağı antik çağlardan beri tıbbi amaçla sağlık alanında kullanılmaktadır. Bilim adamları zeytin ağacının tüm ağaç türleri arasında en eski türlerinden olduğunu da doğrulayarak günümüze kadar üzerinde bir çok araştırma yaptılar.
Hemen hemen her hastalığa derman olan zeytin ağacının şifalı yapraklarının başlıca faydaları..
Zeytin yapraklarının tıbbi anlamda çok güçlü özellikleri bileşenleri vardır. Tansiyon, şeker, tüberküloz, grip, hepatit, menenjit, aids ve daha çok fazla sağlık sorununa iyi gelir.





Not: Zeytin yapraklarını faydalı yapan en önemli özelliklerinden biri içeriğinde oleuropin adı verilen bir madde vardır. Bu madde sayesinde zeytin ağaçları çok dayanıklı olurlar ve uzun yaşarlar. Ayrıca oleuropein maddesi bir glikozittir. Glikozitler de hücre duvarını korur ve bağışıklık sistemini güçlendirirler.



Zeytin Yaprağı Çayı Nasıl Yapılır?
15-20 adet zeytin yaprağı, yarım litre klorsuz içme suyu
Kaynar suya kurutulmuş zeytin ağacının yapraklarını atın ve 10-15 dakika demlenmesini bekleyin. Demlendikten sonra afiyetle içebilirsiniz. İçerken damak tadınıza göre limon veya bal ilave edebilirsiniz.
Neredeyse tüm hastalıklara derman olan zeytin yaprağının faydalarını mutlaka paylaşalım, sevdiklerimize ulaştıralım. sağlıcakla kalınız..
Kaynak: https://www.organikgunler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar