Her Gece Yatmadan Bu Karışımı İçin – Bel Yağlarını Eriten İçecek - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Haziran 2019 Çarşamba

Her Gece Yatmadan Bu Karışımı İçin – Bel Yağlarını Eriten İçecek

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Her Gece Yatmadan Bu Karışımı İçin – Bel Yağlarını Eriten İçecek
Healthy Food Style’da yazılanlara göre yağ yakımını hızlandıran muhteşem bir içecek var. Bu içeceği hazırlamak için ihtiyacınız olan sadece 4 farklı malzeme. Ve sadece 2-3 dakika içerisinde hazırlayabilirsiniz. İşte gerekli malzemeler ve etkileri;





Maydanoz: Kalorisi çok düşüktür ve en önemli özelliklerinden birisi antioksidan bit bitki olması.Vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan maydanoz şişkinliği alır.



Limon: Vücuttaki toksinlerin atılmasında oldukça önemli rol alan limon, ayrıca yağ yakımına yardımcıdır.



Elma Sirkesi: İçerisinde barındırdığı asetik asit yağ yakımını hızlandırır. ”Bioscience, Biotechnology and Biochemistry”de yayımlanan bir çalışmada Japonya’da yapılan bir deneyden bahsediliyor. Deneyde yer alan kişilerin yarısı elma sirkesi içmiş yarısı ise içmemiş. İçenlerin bel çevresinde içmeyenlere oranla daha az yağ oluştuğu saptanmış. Yediklerinize her koşulda dikkat etmelisiniz. Elma sirkesi sadece sizi tok tutarak daha az yemek yemenizi sağlar.




Bel Yağlarını Eriten İçecek Tarifi
Malzemeler:
3 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
1 adet limon
1 yemek kaşığı elma sirkesi
400 ml su
Hazırlanışı:
400 ml suyu kaynatıyoruz. Maydanozları ince ince kıyıyoruz. 3 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz yeterli. Bu maydanozu kaynatılmış suyun içine alıp 3 – 5 dakika bekletin.1 adet limonu sıkın ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi ile karıştırın. Bu karışımı da maydanozlu suya ilave edin. Karışımı ılık halde tüketin.
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar