Kaynatın ve 1 Haftada 4 Kilo Zayıflayın - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Haziran 2019 Cumartesi

Kaynatın ve 1 Haftada 4 Kilo Zayıflayın

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kaynatın ve 1 Haftada 4 Kilo Zayıflayın
Fazlalıklardan kurtulun...
1 haftada 3 kilo zayıflamak oldukça mutluluk verici bir sonuçtur. 1 hafta boyunca içeceğiniz bu kür ile 3 kiloya kadar zayıflama imkanına sahip olacaksınız. 7 günde 3 kilo zayıflatan bu içeceğin tarifi ve kullanım detaylarını aşağıdaki maddelerde inceleyebilirsiniz. 1 haftada 3 kilo zayıflamanıza yardımcı olacak mucizevi içecek, karanfil suyudur. Karanfilli su, hem kilo vermenize yardımcı olur hem de çeşitli sağlık sorunlarını ortadan kaldırır. Çay, tatlı gibi bir çok gıda içine ilave edebileceğiniz hoş kokulu karanfil, mide bulantısına ve diş eti hastalıklarına da çok iyi gelmektedir. Bunların yanı sıra güçlü antiseptik özelliği ile vücuttaki mikroplara karşı savaş açar. İdrar sökücüğü özelliği ile de vücudunuzdaki zararlı toksinlerin dışarı atılmasını sağlar. Karanfilin saymakla bitmez faydaları ile birlikte kilo vermenize de yardımcı olabilecek özellikleri mevcut.
Bu tarifi bir hafta boyunca her gün tüketmeye devam ederseniz, çok etkili sonuçlarla karşılaşırsınız.





Vücudunuzdaki fazla kilolardan uzaklaşmak için her zaman doğal yöntemleri tercih etmenizi önermekteyiz. En iyi zayıflatıcı özelliği bulunan doğal içeceklerden biri de; karanfilli sudur. Çok basit işlemlerle hazırlayacağınız karanfilli su ile vücudunuzdaki yağlardan çok kısa sürede kurtulacaksınız. Malzemeler : Çubuk tarçın, karanfil ve zencefil kökü Yapılışı : Karanfil ile zencefil



kökünden 1 tatlı kaşığı kadar kullanacaksınız. Çubuk tarçından da 1 adet olmak üzere hepsi malzemeleri demliğe alın ve üzerine 2 su bardağı kadar su ekleyin.
Çay demler gibi demleyin. Demlediğiniz bu çayı, sabah ile akşam yemeklerinden en az yarım saat kadar önce içmelisiniz. (eğer çay acı gelirde içemeyecek gibi olursanız karanfili azaltabilirsiniz.)



Metabolizmayı hızlandırıp, vücudunuzda tokluk hissi sağlayan karanfilli su ile, vücuttaki toksinlerden kurtulacak ve kolayca yağ yakmaya başlayacaksınız. Karanfilli suyu tükettiğiniz süre boyunca, beslenmenize de dikkat etmeniz gerekiyor. Yağlı, şekerli, mayalı, hamurlu gıdaların tümünden uzak durmalısınız.
Kaynak : https://www.hashaberler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar