Maydanoz Suyu Kürü İle Zayıflama - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

17 Haziran 2019 Pazartesi

Maydanoz Suyu Kürü İle Zayıflama

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Maydanoz Suyu Kürü İle Zayıflama
Limonlu maydanoz suyu ile zayıflama pek çok diyet ve beslenme uzmanı tarafından önerilen, son dönemlerin zayıflama kürü olarak karşımıza çıkıyor.
Tükettiğiniz besinlere dikkat ederek ve maydanoz suyunu düzenli tüketerek 1 hafta içerisinde yaklaşık olarak 2 yada 3 kilo verebilmeniz mümkün. * Maydanoz suyu kürü limon suyu ile karıştırıldığında etkilerini daha fazla arttıracaktır. * Genellikle uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda maydanoz suyu 15 günlük program sürecinde tüketiliyor, ancak 2 aylık kullanımını öneren diyet ve beslenme uzmanları da var. 2 Aylık düzenli kullanımda ortalama olarak 8 kilo kalıcı kilolardan verdirebiliyor.





Maydanoz Suyu Kilo Verme * Maydanoz suyu ile zayıflama ve fit kalabilmek mümkün, bunun için her sabah kahvaltı yapmadan 30 dakika önce bir büyük su bardağı limon içeren maydanoz suyu kürü içmeniz gerekiyor. Ayrıca akşam yemeğinden yaklaşık olarak 40 dakika önce tüketirseniz, uykunuzda size yağ olarak geri dönecek olan besinlerin parçalanmasına yardımcı olmuş olursunuz.



İçerisinde yer alan bileşenler sayesinde, kan dolaşımını ve metabolizmayı hızlandırıcı etkileri bulunuyor, kana oksijen takviyesine olanak sağlayan maydanoz kürü sayesinde yağların yakılması kolaylaşıyor. * Diğer yandan idrar yollarını çalıştırıcı etkileri sayesinde vücudunuzda oluşan ödemden kurtulacaksınız ve maydanoz suyu kürünün yağ yakıcı etkisi sayesinde, hareketsiz bölgelerinizde yer alan yağlardan kurtulacaksınız.
KAYNAK : https://www.hashaberler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar