Oturma biçiminiz kişiliğinizi ortaya çıkartıyor! Sizinki hangisi? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

27 Haziran 2019 Perşembe

Oturma biçiminiz kişiliğinizi ortaya çıkartıyor! Sizinki hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Oturma biçiminiz kişiliğinizi ortaya çıkartıyor! Sizinki hangisi?
Beden dilinden şahısların kişiliği hakkında her şeyi bilebileceğinizi biliyor muydunuz?
Beden dilinden bir insan hakkında çok şey öğrenebilirsiniz.
Yorgun, mutlu veya gergin olup olmadıklarını insanların beden dillerinden anlayabilirsiniz.
Ancak oturuş stili insanlar hakkında direk olarak bilgi vermez. Yalnızca işaretleri muntazam biçimde açıklamak gerekir.
Hepimiz rahat sezdiğimiz biçimde otururuz. Reelinde tercih sorunu değildir. Alışkanlıktır ve o biçimde oturmaya alışmışızdır.





Peki, oturma biçiminizin şahsiyetiniz hakkında bilgi verdiğini öğreniyor muydunuz?
Hemen en öğrenilen beş oturma biçimini ve ne anlama geldiklerini bilin. Muhtemelen siz de bu beş oturuş biçiminden birini kullanıyorsunuzdur.



POZİSYON A
Böyle oturan insanlar yaratıcı ve karizmatiktirler. Genelde mutludurlar ve bir an olsun sıkılmazlar. Meselelere yaklaşım stilleri ile hemen çözüme erişirler. Uslarına geleni hemen söylerler. Konuşması basit insanlardır.



POZİSYON B
Bu biçimde oturanlar hayalcidir. Hayal eforları güçlüdür ve hayalleriyle yaşarlar. Bu şahıslar dostları ve iş dostları arasında çok dürüst olarak görünürler. Serüvencidirler, seyahat etmeyi beğenirler ve yeni dostluklara sarihtirler. Farklılık yapmak için yeni seneyi beklemezler. Uslarına gelen görüşü hemen uygularlar. Bu cins şahıslar yaşadıkları kenti, eşlerini veya işlerini süratlice değiştirebilirler. Aynı yerde uzun vakit bulunmaktan sıkılırlar.



POZİSYON C
Böyle oturan şahıslar konsantre olmakta eforluk sürüklerler. İnsanların kargaşa olarak gördükleri şey onlar için yaşamın banal bir vakayıdır. Kendilerine has stilleri vardır. Rahatlarına düşkündürler ve canlarının değerini bilirler.



POZİSYON D
Bu pozisyonda oturanlar dakik, zeki ve iyi tavırlara sahiptir. Şahıslar düşüncelerini ve duygularını kendilerine gizlerler. Her şeyi herkesle paylaşmayı hoşlanmazlar. İnsanlarla yüzleşmekten korkmazlar. Ancak doğruları korunmak isterken kırıcı olabilirler.



POZİSYON E
Bu cins insanlar genelde kariyerlerine odaklanırlar ve yaşamın emelini para kazanmak olarak görürler. Aile kurmak için tez etmezler. İdealleri yüksektir ve asıllaştırmak için fantastik şeyler yaparlar.


Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar