Parlak Bir Lavabo İçin İhtiyacınız Olan Tek Malzeme - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Haziran 2019 Çarşamba

Parlak Bir Lavabo İçin İhtiyacınız Olan Tek Malzeme

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Parlak Bir Lavabo İçin İhtiyacınız Olan Tek Malzeme
Temizlik yapmak, göründüğü kadar kolay bir şey değildir. Eğer banyo ve mutfak temizliği söz konusu ise, işler daha da zorlaşır. Bir de zararlı kimyasallar kullanmadan etkili bir temizlik yapmaya çalışan biri iseniz, sizi zor bir süreç bekliyor demektir.Eğer siz de temizliğe çok vakit ayıran biriyseniz ve bu vakti azaltmak istiyorsanız, bu yazı tam size göre.
Lavabo ve musluk kenarlarında kireç birikmesi temizlemesi oldukça güç ve can sıkıcı bir durumdur. Bu kireçlerin oluşma sebebi, suda bulunan minerallerin musluk kenarlarında birikmesi ve kurumasıdır. Ve bazen bu kireçlerden kurtulmak neredeyse imkansız hale gelir.Ancak, sizinle paylaşacağımız bu yöntem sayesinde bu kireçlerden kurtulmak ve ışıldayan bir lavabo ve musluğa kavuşmak çok kolay bir hale gelecek. Hem de bu yöntemi uygularken sadece 1 maddeye ihtiyacınız olacak.






Çoğu ev probleminin çözümünde olduğu gibi, bu problemin çözümünde de baş rolde olan bu madde ise; sirke.
Yapmanız gereken ilk iş sirkeyi bir kaseye boşaltmak.
Sonra eskimiş veya bir daha kullanmayacağınız bir tişört parçasını toz bezi haline getirin.



Lavabo çevresini tamamen kurulayın.Bez parçasını sirkenin içine batırın ve bezi, musluğun çevresine güzelce sarın. 1 saat kadar bu şekilde bekleyin.Duruma göre bezin üstüne daha fazla sirke ekleyebilirsiniz.
1 saat sonra bezi kaldırın ve bezle kapattığınız alanı bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla güzelce silin. Bez yerine sünger kullanmamızın sebebi, musluk çevresinin çizilmesini önlemektir.Dikkatli



baktığınızda kireçlerin yavaşça gözden kaybolduğunu göreceksiniz ve bir süre sonra lavabo ve çevresi parlamaya başlayacak.Gerek duyduğunuz takdirde bu işlemi tekrarlayabilirsiniz.Sonuç olarak, hiç bir zararlı kimyasal ve temizlik ürünü kullanmadan, sadece bir sirke ile ışıl ışıl parıldayan bir lavaboya kavuşabilirsiniz.
Kaynak : https://hisleraynasi.net
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar