Vücudunuzun Magnezyuma İhtiyacı Olduğunun 8 Belirtisi - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Haziran 2019 Cumartesi

Vücudunuzun Magnezyuma İhtiyacı Olduğunun 8 Belirtisi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Vücudunuzun Magnezyuma İhtiyacı Olduğunun 8 Belirtisi
Şu an bedeninizde hangi vitaminin eksik olduğunu tespit etmeniz çok zor, birçok tahlil sonucunda varılabilen bu bulgular çoğu zaman doğru sonucu vermeyebiliyor. Özellikle bayanlarda protein, demir eksikliği ve magnezyum eksikliği çok sık görülüyor.
Her yetişkinin günlük 300-450 mg. magnezyuma ihtiyacı var. Günümüzde yediğimiz içtiğimiz ile bu rakamlara ulaşmamız zor olabiliyor. Magnezyum eksikliği olan kişilerde sinir bozukluğu, devamlı yorgunluk, kaslarda ağrılar meydana gelir. Magnezyum eksikliğinin tüm belirtilerini aşağıda sizin için belirledik.



1. Kas ağrıları Magnezyum kas ağrılarını iyileştirir ve güçlü bir kas yapınızın olmasını sağlar.



2. Yüksek tansiyona neden olur Yüksek tansiyon demek kalbinizin normalden daha fazla çalıştığı anlamına gelir. Magnezyum desteği alan kişiler almayanlara göre daha az kalp ve tansiyon rahatsızlığı yaşamaktadır.



3. Kabızlık sorunları Magnezyum eksikliği ciddi kabızlık problemlerine neden olur.



4. Kaygı, endişe, panik atak Magnezyum, stres, kaygı ve panik atak gibi hastalıkları



5. Seri Kalp Atışı Bir önceki maddede de belirttiğimiz gibi panik atak gibi rahatsızlık bu maddeyle ilişkilidir. Seri kalp atışının olmaması için magnezyum desteği almanız gerekir.

6. Uykusuzluk problemleri Uykusuzluğun birçok sebebi olsa da magnezyum eksikliğinden de kaynaklanabilir. Eğer sürekli uykusuzluk sorunu yaşıyorsanız doktora görünmenizde fayda var.
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
2 yorum:
Comments
  1. Güzel de doğal yoldan magnezyum u nasıl alınabileceği konusuna hiç girmemiş siniz olmamış

    YanıtlaSil
  2. magnezyum en çok muzda bulunur.birde toz magnezyum ve potasyum var ben bunlerı kullanıyorum.kramplarımdan kurtuldum.sizede tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Sponsorlu Bağlantılar