Yoğurda tarçın döküp yerseniz öyle bir faydası var ki... - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

27 Haziran 2019 Perşembe

Yoğurda tarçın döküp yerseniz öyle bir faydası var ki...

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Yoğurda tarçın döküp yerseniz öyle bir faydası var ki...
En sağlıklı yiyeceklerden biri olan yoğurt tarçın ile birleşirse ne olur? Hoş kokusu ve iştah azaltıcı özelliğiyle tarçın, metabolizma hızlandırıcı yoğurtla birleşince vücudumuzda neler olur? Detaylar haberimizde…
Tarçınlı yoğurt kürü zayıflatır mı? Bu sağlıklı yiyeceklerin vücudumuza ne gibi yararları olabilir? İşte haberimizin detayları…
Tarçın cildimizin yaşlanmasını önleyen ve hoş kokusuyla çeşitli alanlarda kullanabileceğimiz mucizevi bir baharattır. Sindirim sistemi dostu olan tarçın yüzyıllardır hekimlerin şifa kaynağıdır.





Çeşitli hastalıklara iyi geldiği bilinen tarçın yoğurt ile birleştirildiğinde eşsiz bir aroma eşliğinde diyetlerinizin ara öğünlerinde tüketebileceğiniz bir besin haline geliyor.
Vücudun ihtiyacı olan çinko ve demiri karşılayan ayrıca bu besin eksikliklerinden ötürü doğan açlığı da büyük oranda engelleyen yoğurt günde bir kase yenildiğinde bünyeyi kuvvetlendirir.
Yoğurdun diyet listelerinin vazgeçilmezi olduğunu bilmeyen yoktur. içinde bulundurduğu amino asitler ve kalsiyum fazla yağların dışarı atılmasına yardımcı olur. Zararlı bakterileri etkisiz hale getirerek bağırsak enfeksiyonlarını önler



Tarçınlı yoğurt nasıl yapılır?
Her gün tüketilen tarçın kolesterol ve kan şekerini büyük oranda azalttığı gözlenmiş, metabolizmanın yağı ve şekeri dengelemesine yardımcı olduğu da kaydedilmiştir. Yoğurtlu tarçının birçok mide rahatsızlıklarına, hazımsızlığa iyi geldiği kaydedilmiştir.



Bir kaseye alabildiği kadar yoğurt ve 2 çay kaşığı tarçın atarak tüketebileceğiniz bu kolay ve pratik kür ile çeşitli sağlık sorunlarınıza çözüm bulabilir, diyet listenize koyabilir ve hatta ara öğün niyetine tüketebilirsiniz.
Kaynak : https://www.istiklal.com.tr
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar