Yüzdeki kahverengi lekelerin kesin tedavisi için bitkisel doğal maske - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

26 Haziran 2019 Çarşamba

Yüzdeki kahverengi lekelerin kesin tedavisi için bitkisel doğal maske

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Yüzdeki kahverengi lekelerin kesin tedavisi için bitkisel doğal maske
Tüm ciltte özellikle yüz bölgesindeki kahve renkli lekelerin oluşumun başlıca nedenleri; Hormon el bozukluklar, pigmentasyonun artması, güneş ışınlarına fazla maruz kalma, yaşlılık ve genetik miras diyebiliriz.
Kahverengi lekeler güneş ışınlarına maruz kalmış orta yaş ve üzeri kişilerde daha çok görülmektedir. Yaz ayalarında cildinizi zararlı güneş ışınlarından korumak kahverengi lekelerin oluşumu engellemenin yollarından biridir. Yüzde oluşan kahverengi lekeler; gebelikte yaşanan hormonla menopoz, cilt alerjisi, yetersiz kişisel sağlık bilgisi, dalgalanmalar, genetik nedenler, stres ve depresyon gibi birçok etken tetikleyebilir.





Basit bir kaç yöntem ile kahverengi lekelerden yüzde yüz kurtulmak mümkün dersem sizleri kandırmış olurum. Yalnız konumuzun devamında bulacağınız kahverengi lekeler için doğal maskeler ve iyi gelen bitkisel öneriler sayesinde yüzdeki kahverengi lekelerin görünümünü azaltabilirsiniz.
Cilt lekeleri hakkında çok bilgi içeren bir konu hazırladık. Güneş lekelerinden tutun çil lekelerine kadar bir çok cilt problemine çözüm üreten konumuzu mutlaka ziyaret etmelisin.
KAHVERENGİ LEKELER İÇİN MASKELER:
Malzemeler; 2 adet küçük soğan, yarım çay bardağı elma sirkesi
Hazırlanışı; Maskenin yapılışında kullanacağımız ana madde soğan suyudur. Soğanı soyup rendeledikten sonra suyunu ayırıp başka bir kaba alın. Soğan suyun içerisine yarım çay bardağı kadar elma sirkesi ekleyip karıştırın. Hazırladığınız karışımı kahverengi leke olan bölgelere sürün ve 10 dakika kadar bekleyin. Haftada bir defa olmak üzere bu maskeyi uygulamaya devam ediniz.
Evet, kokusu berbat değil mi? Vereceği sonucu düşünerek kötü kokusunu unutabilirsiniz. Soğan gözleri yaşartan, yakan bir sebze olduğunu unutmayın ve gözde oluşan acıya katlanmaya çalışın. Göz bölgesine dikkat ederek karışımı sürün aksi takdirde gözlerinizi oldukça yakacaktır.



Kahve Rengi Lekeler için Maske 2;
Malzemeler; 1 tatlı kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı kabartma tozu
Hazırlanışı; Kabartma tozunu ve yoğurdu karıştırıp leke olan bölgeye sürün. Bu vaziyette yaklaşık 30 dakika kadar yüzünüzde maskenin kurumasına izin verin. Sonrasında ılık su ile durulayın. Bu maske haftada iki kez olarak kullanılabilir.
Kahve Rengi Lekeler için Maske 3;
Malzemeler; 1 yumurta kabuğu, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay kaşığı vazelin
Hazırlanışı; Yumurtayı haşlayıp soyup kabuğunu iyice ezin. Kabuğu ezip ayırdıktan sonra vazelin ve karbonat ile karıştırın. Hazırladığınız karışımı lekeli bölgeye ovarak sürün. Yaklaşık 15 dakika bu şekilde bekledikten sonra ılık su ile durulayın. Bu maske içinde önerimiz haftada bir defa kullanmanızdır.
Kaynak : www.kadinlarinsayfasi.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar