Zayıflatan Kür Tarifi 7 Günde 5 Kilo - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

24 Haziran 2019 Pazartesi

Zayıflatan Kür Tarifi 7 Günde 5 Kilo

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Zayıflatan Kür Tarifi 7 Günde 5 Kilo
Hızlı kilo vermek isteyen ve kısa zamanda aldığı harika sonuçlarla yüzünü güldürmeyi arzulayanlar için 7 günde 5 kilo zayıflatan kür tarifini sunuyoruz. Hazırlaması son derece basit ama etkisi oldukça kuvvetli bu kürle giden kilolara inanamayacaksınız. Malzemeler 1 litre süt 1 tatlı kaşığı zerdeçal 1 çorba kaşığı yeşil çay Birkaç parça limon





1 dilim limon, süt ve yeşil çayı bir tencerenin içine alarak orta ateşte ısınana kadar bekliyoruz. Yeşil çay tercihinizi varsa yapraklı olandan kullanmanız daha iyi olacaktır ancak yoksa poşet olarak satılan yeşil çaylardan 2 tane kullanabilirsiniz. Sütün kesilmemesi için kürü hazırlarken fazla kaynatmamaya özen göstermelisiniz. Biraz ısınmış olması yeterlidir.

Kaynadıktan sonra içindekileri süzüp içine zerdeçal ekliyoruz. Zayıflatan muhteşem kür (7 günde 5 kilo) artık içilmeye hazır. Kürü düzenli olarak uygulamak çok önemli. Özellikle kilosu çok olan kişiler haftada ortalama 5 veya 6 kilo verebilirler. Daha az kilo sorunu olanlar da haftada 2 ile 3 kilo arasında zayıflayabilirler.



Daha çok kilo vermek isteyenler mutlaka beslenmelerine dikkat etmeli ve karbonhidrat alımlarına sınır getirmeliler. Aynı zamanda sporla beraber kürü uygulamak daha fazla kilo kaybına neden olacaktır. Düzenli uygulandığında metabolizma hızını artıran bu kürle beraber diyetinize dikkat edip egzersiz de yapabilirseniz çok daha fazla kilo vermeniz söz konusu olacaktır.
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar