1 Ayda 20 Kilo Vermek İster misiniz? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Temmuz 2019 Çarşamba

1 Ayda 20 Kilo Vermek İster misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
1 Ayda 20 Kilo Vermek İster misiniz?
Doğa bize bütün imkanları sunar, hem de fazlasıyla. Tamamen doğal ürünlerden oluşan bu tarif sayesinde 1 ayda 20 kiloya yakın kilo vermek istiyorsanız, içeriğimizi sonuna kadar okuyun.
Dediğimiz gibi doğada her şeyin çaresi vardır. Modern tıp tabii ki elinden geleni yapıyor ancak doğal ürünlerin yerini hiç birinin tutmadığını hepimiz biliyoruz. İlaçların sebep olduğu yan etkiler bile başlı başına bir inceleme alanı olarak karşımıza çıkıyor. Size vermek üzere olduğumuz formül, çia tohumu ve limondan oluşuyor ve çeşitli temel vitaminleri almanızı sağlıyor.





Malzemeler 1 bardak limon suyu Yarım bardak su 1 yemek kaşığı çia tohumu 1 yemek kaşığı doğal nektar (doğal meyve suyu)



Hazırlanış Çia tohumlarını yarım bardak suya ekleyin ve 1 saat şişmeye bırakın, ardından diğer malzemeleri de ekleyerek blenderda karıştırın. Her sabah boş mideye bu karışımı için ve sonuçlar karşısında şaşırmaya hazır olun. Çia tohumlarının içerdiği lif sindirim sisteminizi düzenleyerek sizi



tok tutacak. Limon suyu bildiğiniz gibi bir yağ yakıcıdır ve nerdeyse kalorisizdir ve aynı çia tohumları gibi sizi tok tutar. Tek yapmanız gereken yediklerinize biraz da olsa dikkat etmek ve bir ay içerisinde bütün emeklerinizin karşılığını alacaksınız.
Kaynak : http://www.hashaberler.xyz/1-ayda-20-kilo-vermek-ister-misiniz-p4-g13152.html
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
1 yorum:
Comments
  1. meyveler neler limon nasıl konuyor net anlatılmamış pek inandırıcı değil

    YanıtlaSil

Sponsorlu Bağlantılar