BU YÖNTEMLE YÜZÜNÜZÜ YIKAYIN - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

27 Temmuz 2019 Cumartesi

BU YÖNTEMLE YÜZÜNÜZÜ YIKAYIN

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
BU YÖNTEMLE YÜZÜNÜZÜ YIKAYIN
BU YÖNTEMLE YÜZÜNÜZÜ YIKAYIN. ÖNCE CİLDİNİZİ ÖLÜ HÜCRELERDEN SOYACAK SONRA İSE ŞOK OLACAKSINIZ!
Yüz temizleyicisinin arka yüzünü incelemek biraz sinir bozucu. Tüm bu terimler ne anlama geliyor? Konuyla ilgili bilgi sahibi birine sorarsanız bile, bir cevap alamazsınız. O zaman uzmanların bile zararlı dediği bu şeyleri neden kullanıyoruz. Doğa bize çözümleri sunuyor. Kendinizi bu sağlık risklerinden ayırmanın ve cildin lekelerini aynı anda ortadan kaldırmanın bir yolu var: kendi yüz bakımı yapma.
Cilt için Hindistan cevizi Yağı faydaları Hindistan cevizi yağı yüzünüzü temizlemek için mükemmel antimikrobiyal ve nemlendirme özelliklerine sahiptir.





Sivilce oluşturan bakterileri öldürür. Yağ, cildi nemlendirecek ve birçok diğer ürünün yaptığı gibi cildi kurutmayacak. Ayrıca, egzama, sedef hastalığı ve diğer cilt rahatsızlıklarının belirtilerini hafifleten bir anti-iltihap maddedir.
Cilt İçin Karbonatın Faydaları Karbonat mükemmel bir ölü hücre atıcısıdır. Yüzünüzü karbonatla fırçalayın cildinizi çok yumuşak hissedeceksiniz. Hindistan cevizi yağı karbonatla yüz soyma maskesi nasıl hazırlanır Malzemeler: 1/2 çay bardağı hindistancevizi yağı 1/2 çay bardağı karbonat İşte bu kadar!
Yöntem: Hindistan cevizi yağı sıcak ve daha sıvı ise, kullanımı daha kolay olacak. Tamamen birleşinceye kadar iki malzemeyi karıştırın ve doku biraz koyu olsun. Kolay erişmek için cam bir kavanoz içine koyun. Her zamanki gibi yüzünüzü ovun, ancak muazzam bir farkı hissedin!
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar