DURMADAN UÇUĞU ÇIKIYORDU BU YÖNTEMLE BAKIN UÇUKLARINDAN NASIL KURTULDU - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

30 Temmuz 2019 Salı

DURMADAN UÇUĞU ÇIKIYORDU BU YÖNTEMLE BAKIN UÇUKLARINDAN NASIL KURTULDU

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
DURMADAN UÇUĞU ÇIKIYORDU BU YÖNTEMLE BAKIN UÇUKLARINDAN NASIL KURTULDU
3 yaşındaki Sienna Duffield, bir akrabasının öpmesi sonrasında uçuk virüsü kaptı..
Virüs sebebiyle bütün yüzünde uçuk çıkan minik kızın yaraları sürekli kaşındığında kanıyordu. Doktorların egzama teşhisi koyduğu fakat sonrasında asıl durumunun anlaşıldığı minik kız sonunda antibiyotikler sayesinde eski sağlıklı günlerine geri döndü.
Sienna'nın annesi Savina French-Bell, kızının yaşadıklarını başka ailelerin de yaşamasını önlemek için açıklamalarda bulundu. "Biri yüzüne asit fırlatmış gibi görünüyordu. Ağzından yanaklarına ve gözlerinin üstüne kadar yayıldı. Yemek yemeyi bıraktı ve 8 ay kabusu yaşadık. Kıyafetlerinde ve yatağında sürekli kan oluyordu. Onu dışarıya çıkarmaya korkuyorduk. Kaşımasına engel olmaya çalıştım ama o kadar çok kaşınıyordu ki yüzünü koltuklara, masaya her yere sürtüyordu. İnsanlar dik





dik bakıyordu. Hiçbir ilaç işe yaramadı ve yüzü daha da beter olmaya devam etti."
2 yaşındayken yemek yiyemediği için hastaneye yatırılan minik kızın egzama olduğu düşünülse de annesi çok sonradan dudağında uçuk olan bir akrabasının kızını öptüğünü ve o sebeple bu yaraların çıktığını hatırlamış.
Sonrasında minik kıza flucloxacillin antibiyotikleri verilince uçukların iyileştiği ve yüzünün eski haline döndüğü görülmüş. Doktorların hastalığı teşhis etmede niye bu kadar geç kaldığı hala bilinmiyor. Kızının iyileşmesiyle eski hayatlarına geri döndüğünü belirten anne, çocuğunuzu öpmek isteyenlere karşı neden bir kez daha düşünmeniz gerektiğini söylüyor.
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar