Karbonat ile harikalar Yaratın - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Temmuz 2019 Çarşamba

Karbonat ile harikalar Yaratın

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Karbonat ile harikalar Yaratın
Eğer evde tedavi yöntemlerini araştırdıysanız veya aile büyüklerine bu konularda danıştıysanız, kabartma tozunun sayısız faydasını çoktan duymuşsunuzdur. Bu içeriğimizde size kabartma tozunun alternatif kulanım yöntemlerini anlatıyor olacağız. Meraklandınız mı? Hadi başlayalım!
Çocukken sokakta oynarken sivrisinekler ve diğer böcekler tarafından ısırıldığımızı hatırlıyorsunuz değil mi? Hatta bahar aylarının gelmesiyle artık ortaya çıkmaya başlayan sivrisinekler gözünüze çarpmaya başlamıştır bile. Eğer böcek ısırıklarına kabartma tozunu su ile diş macunu kıvamına getirip uygularsanız kaşıntı ve şişlikler yok olacaktır.
Bir sürü zararlı kimyasalı cildinize sürmek istemiyorsanız kabartma tozunu koltuk altınıza serperek kötü kokulardan kurtulabilirsiniz.
1 çay kaşığı kabartma tozu ile 1 çay kaşığı suyu karıştırarak kendi diş macununuzu yapabilirsiniz.





Yeni doğan bebeklerde ve özellikle küçük çocuklarda deterjanlar ciddi alerjilere sebep olabiliyor. 1 yemek kaşığı kabartma tozu ile bir bardak suyu karıştırın ve direk lekeye uygulayın. Lekeler yok olacaktır.
Eğer bir akşam yemeği fazla kaçırırsanız veya alışık olmadığınız kadar acılı yemek yerseniz; mideniz size rahatsızlık verecektir. Bir çay kaşığı kabartma tozunu bir bardak suyla karıştırın ve için. Mide yanmanız geçecektir



Banyo suyunuza 5 yemek kaşığı kabartma tozu ekleyin ve derinizi keselemek için ulaşamadığınız bölgelerdeki ölü deriden ve kapanmış gözeneklerden kurtulun.
Ayakkabılarınıza içinde ne olduğunu bilmediğiniz koku gidericilerden sıkmak yerine geceden kabartma tozunu serpip sabah ayakkabılarınızdan arındırarak tertemiz ayakkabılar giyebilirsiniz.
Hepimiz olabildiğince organik ürünler tüketmeye çalışıyoruz ancak ne yazık ki yediğimiz ürünlerin büyük çoğunluğu seralarda üretiliyor ve bu sebeple kimyasal maddeler içeriyor. Meyve ve sebzelerinizi kabartma tozuyla ovarak zararlı kimyasalları yok edebilirsiniz.



Bu karışım sayesinde mide rahatsızlıklarınız ortadan kalkacak ve sindiriminiz kolaylaşacaktır. 1 yemek kaşığı elma sirkesi ile 1 çay kaşığı kabartma tozunu karıştırarak tüketin. Bahçe Bitkileri için Doğal Böcek İlacı Bahçe bitkilerinizin, sebze, meyve ağaçlarınızın ve fidelerinizin böcekler tarafından talan edilmesini istemiyorsunuz ancak böcek ilacı kullanarak doğayı da kirletmek



istemiyorsunuz değil mi? Sizin için bir çözümümüz var. 4 çay kaşığı kabartma tozu ve 1,5 litre suyu karıştırarak bitkilerinize sıkarsanız her türlü zararlı canlıdan kurtulacaksınız. Kabartma Tozu ve Limon Suyu Karışımı Sindirimi düzenler ve vücuttaki şişlikleri yok eder. Malzemeler 1 çay kaşığı kabartma tozu Yarım limon 2 su bardağı su Hazırlanış Tüm malzemeleri karıştırın ve sabah aç karnına tüketin. Zamanla değişimi fark edeceksiniz. Siz kabartma tozunu nasıl kullanıyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın!
Kaynak : http://www.hashaberler.xyz/karbonat-ile-harikalar-yaratin-p10-g13154.html
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar