Koltuk Altı Terlemesi ve Kokusunun En Doğal Çaresi - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Temmuz 2019 Çarşamba

Koltuk Altı Terlemesi ve Kokusunun En Doğal Çaresi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Koltuk Altı Terlemesi ve Kokusunun En Doğal Çaresi
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte büyük bir problem olan terlemeye, koltuk altında daha fazla rastlanmaktadır. Koltuk altı terlemesi, ter bezlerinin açık olduğunu göstermektedir. Vücudumuzda 2 ila 6 milyondan fazla ter bezi bulunmaktadır.
Apokrin denilen bu ter bezleri daha çok kıllı bölgelerde görülmektedir.Koltuk altı, meme uçları ve genital bölgeler terlemenin en çok yaşandığı yerlerdir. Ter bezleri üretildiğinde kokusuz olurlar, ancak bazı bakterilerin tere karışmasıyla kokulu hale gelirler. Aşırı terlemenin yoğun olarak görüldüğü koltuk altında ıslaklıklar olur ve bir süre sonra bakterilerinde devreye girmesiyle sararmalar görülür.





Koltuk altı terlemesi için çeşitli alternatif yöntemler kullanılmaktadır. Bunların en başında da uygulaması çok çok kolay olan kan taşı veya şap olarak da bilinen doğal bir yöntem gelmektedir. Kan taşının ismi ile ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. Yani kanla ilgili bir taş değildir. Kan taşının bir diğer özelliği de kanamayı durdurmasıdır. Eskilerde berberlerin bu taşı kesiklerin üzerine kanamayı durdurmak için de sürdüğü de bilinmektedir.



Kan taşı (Şap) nasıl kullanılır Kan taşı terli bölgeye her gün uygulanır. Kullanılan bölgenin temiz olduğundan emin olunuz. İlk olarak kan taşı ıslatılır ve dairesel hareketlerle koltuk altına ya da istediğiniz terli bölgeye uygulanır. Bu uygulamadan sonra koltuk altı bölgesinde kızarmalar görülebilir ama korkulacak bir şey değildir ve geçicidir. Kan taşı tüm aktarlarda bulunmaktadır. Fiyat olarak da çok fazla bir maliyete sahip değildir. Herkesin temin edebileceği 5-10 TL arasında



değişmektedir.
Kan taşının hiç bir yan etkisi yoktur. Yinede alerjik bir değişiklik fark ederseniz kullanmayabilirsiniz.
Kaynak : http://www.hashaberler.xyz/koltuk-alti-terlemesi-ve-kokusunun-en-dogal-caresi-p5-g13250.html
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar