Kuran-ı Kerim’de yer alan zeytin ve incir - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Temmuz 2019 Çarşamba

Kuran-ı Kerim’de yer alan zeytin ve incir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kuran-ı Kerim’de yer alan zeytin ve incir
Kuran-ı Kerim’de yer alan zeytin ve incir yemenin yararlarını, ihtiyarlama sürecini yavaşlatmayı emel edinen Japon bilim insanları da keşfetmiştir.Kuran-ı Kerim’de yer alan zeytin ve incir yemenin yararlarını, ihtiyarlama sürecini yavaşlatmayı emel edinen Japon bilim insanları da keşfetmiştir.
Hatta ardından, aynı bilginin Kuran-ı Kerim’de de yer aldığını bildiklerinde çok donakaldıklarını ifade etmişlerdir. Refleksoloji Uzmanı Esat Başaran, 7 zeytin 1 incir yöntemini yine gündeme getirmiş ve bu yöntem sayesinde bütün 35 kilo verdiğini açıklamıştır.
Esat Başaran’ın bu söylemelerini dinleyenler, bu kürü uygulamaya başlamıştır.7 zeytin 1 incir kürünün, kilo vermeye destekçi olması dışında pek çok bereketi vardır. Bunlar alttaki gibidir;Soluk hakimiyetinde tesirlidir. Kalbi kuvvetlendirir ve kalp damar hastalıklarına karşı koruma sağlar.İnsan vücudu için çok bedelli ve ehemmiyetlidir.





Çok eforlu bir antioksidandır, hücreleri yeniler. Tokluk hissinin uzun müddet devam etmesini sağlar ve yağ yakımında tesirlidir. Dolayısıyla kilo vermeye destekçidir. Kemik ve diş sıhhati için çok faydalıdır.Süt içemeyenler için de bu ikiliyi harcamaları önerilir, ciddi bir kalsiyum kaynağıdır. Kanser hücrelerinin gelişmesini ve metastazı önler.Kişilik bozukluğunda tesirlidir.Öksürük ve alerjik astımı olanlar için önerilir.Yaşlanmayı geciktirir ve nitelikli bir yaşlılık için destekçidir. Zekâ gelişimini artırır.



7 Zeytin 1 İncir Kürü Nasıl Yapılır ? Sabah kalkınca ve gece uyurken olmak üzere günde 2 kez uygulanır. 7 adet zeytin harcanır harcanmaz, hemen ardından da 1 incir harcanır.Zeytinleri ve inciri arka arkaya, ya da aynı anda harcamak çok ehemmiyetlidir; zira ancak ikisi bir arada olunca tesir göstermektedirler.İncirin kuru ya da taze incir olması ehemmiyetli değildir.İncirin içini açıp zeytinleri içine de yerleştirebilirsiniz; böylece beraber harcamış olursunuz.Zeytinlerin siyah ya da yeşil olması



rastgele bir fark yaratmaz.Zeytinin ve incirin organik olması ehemmiyetlidir.Kür 21 günün ardından tesirini göstermeye başlar.Bu kürü şeker hastaları da harcayabilir.
Kaynak : http://www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar