Sabah 1 Kadeh Limonlu Su İçmenin Mucizevi Tesiri - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Temmuz 2019 Çarşamba

Sabah 1 Kadeh Limonlu Su İçmenin Mucizevi Tesiri

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sabah 1 Kadeh Limonlu Su İçmenin Mucizevi Tesiri
Her gün 1 kadeh limonlu ılık su içerek zayıflamak ister misiniz? Ayrıca cılızlarken limonun ve suyun onlarca veriminden faydalanmaya ne dersiniz… Limon yağ yakıcı özelliği nedeniyle bir çok zayıflama perhizlerinde sık seçim edilen bir yiyecektir. Peki yalnızca zayıflamaya mı verimi var? Tabi ki hayır
işte limonlu su içmenin yararları: + Bedende ki yağ oranını düşürerek tansiyonu dengelemeye fayda. + Sabah aç karnına içildiğinde bedenin gece süresince kaybettiği mineral ve vitaminleri tekerrür bedene geri kazandırır. + Limonlu su sayesinde güne zinde ve daha devingen başlanır





Hazmı basitleştirir, kabızlığı giderir. + Cildi hoşlaştırır, tırnakları kuvvetlendirir. + Günlük C vitamini lüzumunuzu karşılamaya fayda.
 Sabahları kahvaltıdan evvel aç karnına içilen 1 kadeh limonlu su mide de 80 dakika kalmaktadır. 80 dakika midede kalan limonlu tok yakalama özelliği gösterir ve iştahı kapatır.



Limonlu suyun idrar söktürücü özelliği olduğundan bedende oluşan fazla ödemin atılmasına ve kilo kaybına neden olur. Uzmanlar özellikle limonlu suyun sıcak veya ılık olarak harcanmasını öneri ediyorlar. Soğuk su iştah açma özelliği gösterir, sıcak suyun ise tok yakalama özelliği vardır. Sıcak veya ılık harcarsanız bu sayede zayıflamanız daha basit olacaktır.



Her sabah 1 kadeh ılık suyun içine çeyrek limonun suyunu damlatarak için. Tesirini çok kısa müddette göreceksiniz… Sabahları limonlu ılık su içerek zayıflayanların yorumları ve düşüncelerini bekliyoruz. Kesinlikle bizlerle neticelerini paylaşınız.
Kaynak : www.hashaberler.xyz/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar