Uyurken Yağ Yakacak İçecek - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

8 Temmuz 2019 Pazartesi

Uyurken Yağ Yakacak İçecek

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Uyurken Yağ Yakacak İçecek
En az 10 kadının 9’u karın bölgesinde var olan fazla yağlardan şikayetçidir. Bu yağları yok etmenin en etkili yolu spor yapmaktır. Fakat artık kadınlarda iş hayatına atıldığı için spor yapmaya vakit kalmıyor. Bu yüzden ağır tempolu spor yapmasak da küçük harektelerde günlük yürüyüşler yapılabilir.
Spor yanı sıra yediğimiz içtiğimiz besinlere dikkat etmekde fayda var. Hem egzersiz yaparak hemde egzersizini destekleyecek ve istenmeyen yağlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak bir içecek tarifi vereceğiz. Bu içecek sayesinde fazla yağlarınızadan çok basit bir şekilde kurutulabilirsiniz. Artık çeşitli kimsyasal ilaçlar tüketerek saatlerce aç kalıp sağlığınız ile oynamanıza gerek yok. Doğru şekilde kilo vermenin en iyi yolu metebozlizmayı hızlandıran besinler tüketmeye dikkat etmektir. Size sunacağımız bu içecek düzenli tüketildiğinde metebolizmayı olduğundan iki kat daha fazla hızlandırarak yağlara elveda dedirtiyor.





Yağ Yakan İçecek Malzemeleri
1 çay kaşığı toz zencefil
1 yemek kaşığı sirke
1 demet maydanoz
1 adet limon
1/2 litre su
2 adet kabuk tarçın
Yağ Yakan İçecek Tarif: 1/2 litre suyu tencerede kaynamaya bırakın, su kaynadıktan sonra suyun içerisine zencefili, sirkeyi, maydanozu, limonu ve tarçınları atın. Bileşenlerin hepsi kısık ateşte kaynarken 10 dakika boyunca karıştırın. Daha sonra karışımı soğumaya bırakın. İçecek soğuduktan sonra bir süzgüden geçirerek süzün. Süzülen içeceği cam bir şişeye boşaltın ve afiyet olsun.
Yağ Yakan İçecek Kullanımı: Kilo verdiren mucize içeceği her gece yatmadan önce bir fincan dolusu içebilirsiniz.
Öneri: İçeceğinizin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca daha kesin ve etkili bir sonuç almak istiyorsanız hiç aksatmadan 3 ay boyunca kullanmanız gerekmektedir.
Faydaları: İçerisinde bulundurduğu doğal malzemelerin her biri metebolizmayı hızlandırmayı sağlayan besinlerdir. Hepsini bir anda homojenleştirmek her birinin vücuda olan etkisini 2 katına çıkarmaktadır. En önemli özelliği ise gece siz uyurken meteboliamanızı hala çalıştırıyor olmasıdır.
Not : Herhangi bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza danışın
Kaynak : https://www.kadinlarduysun.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar