Yalnızca 1 Kaşığı İle Kabızlığı Tamamlıyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Temmuz 2019 Çarşamba

Yalnızca 1 Kaşığı İle Kabızlığı Tamamlıyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Yalnızca 1 Kaşığı İle Kabızlığı Tamamlıyor
Bağırsağın bitirilmemiş boşaltılması sizi rahatsız edebilir, mide sızısı ve kabarıklık hissi gibi muhtelif mide problemlerine neden olabilir. Bununla beraber, bağırsak hareketlerinizdeki ve sindiriminizdeki yavaşlamanın nedeninin yeme alışkanlıklarınız olduğunu unutmamalısınız. Bağırsağınızı bütün olarak boşaltılmadığında, klasik beslenmenize karşın emilim hakikatleşmediği için lüzumunuz olan esas gıda maddelerinde bedeninizde noksan olacaktır.
Neden Böyle Oluyor Bağırsaklar genellikle atık maddeyi ve toksik maddeleri biriktirir ve bedenden atar. Bağırsaklar klasik biçimde böyle çalışır. Bununla beraber, sindirim bozulursa atık bağırsaklarda kalır ve bir hayli sıhhat meselesine yol açar. Nitekim, sindirim sistemindeki adalelerin yanlış işleyişi bağırsağın boşaltılamamasının bir sebebi olabilir. Bu da kabızlığa neden olur. Ancak kaygılanmanıza gerek yok, zira natürel kürlerle bu sualin üstesinden gelebilirsiniz.





Aslında, senede iki defa bütün bir bağırsak pakliği yapılması önerilir. Bedeninizdeki atıkların ve zehirli maddelerin oluşmasını önlemek ve değişik sıhhat meselelerini durdurmak için bunu yapmanız gerekir. Vücudumuzun zehirli madde ve atıklarını atmaya takviyeci olan bir hayli ilaç ve müshil var. Bununla beraber, bazı natürel yiyecekler bu ilaçlardan çok daha tesirlidir ve en ehemmiyetli şey onlardan hiçbir yan tesir bulunmamasıdır. Kuru erikler lif açısından içeriği yüksek olması ve kabızlık gibi bir çok bağırsak meselesini çok kısa vakitte gevşetilebilmesi ve dışkı yumuşatması gibi tesirleri vardır. Hurma da harikulade bir natürel müshil olarak bilinir.
Bugün, bağırsaklarınızı yalnızca 2 dakika içinde boşaltacak şahane detoks sunacağız. Erik ve hurmayla Bağırsak boşaltma kürü tasviri 0 Natürel Müshil Tasviri Malzemeler 5 bardak kaynatılmış su 1 fincan 150 gr hurma 1 fincan 150 gr kuru erik



Yapılışı Suyu bir tencerede kaynatın ve kaynama noktasına geldiğinde, malzemeleri ekleyin. Bırakın 15 dakika kaynatın ve ısıdan çıkarın ve soğumasını bekleyin.Sabahları boş mide bu mucize bir çorba kaşığı harcayın. Her öğünlerden evvel ve sonra 1 çorba kaşığı harcayın. Bu eforlu karışım sindirim sürecini iyileştirir, kabızlık gibi bir hayli sindirim meselesinden kurtulmanıza, bedendeki zehirli maddeleri atmamıza ve genel sıhhatinizi iyileştirmenize takviyeci olur. Zamanınızı boşa tüketmeyin, yalnızca deneyin ve bedeninizdeki farkı sezin! Neticeler sizi afallamışa çevirir!
İlave teklifler Bağırsak kumpassızlığını önlemeye takviyeci olması için lif bakımından zengin besinleri harcarken bol su için. Limon suyu da dışkıyı yumuşatır. Daha çok hareket etmelisiniz. 



Sinameke yapraklarından çay içmelisiniz. Ama sinameke çayını abartmadan için. Zira sinameke bağırsaklardaki faydalı bakterileri de götürüyor. Çok güç vaziyette kaldığınız zaman için. Günlük beslenmenizde lifi çoğaldırmanız gerektiğini unutmayın.Bu ehemmiyetli bilgi ve usullerden daha fazla bireyin yararlanması için, hoşlanıp, paylaşmayı unutmayın lütfen…
Kaynak : http://www.hashaberler.xyz/yalnizca-1-kasigi-ile-kabizligi-tamamliyor-p6-g13090.html
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar