Yatmadan Önce 15 Dakika Bunu Yapmak - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

27 Temmuz 2019 Cumartesi

Yatmadan Önce 15 Dakika Bunu Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Yatmadan Önce 15 Dakika Bunu Yapmak
Yatmadan Önce 15 Dakika Bunu Yapmak, Bir Gecede Cilt Rengini Değiştirebilir! ildimizin için önemli mevsimlerinden biri kesinlikle bahar dönemidir. Cildimiz kuru ve donuklaşır ve ekstra bakım yapmamız gerekir. Burada, size ekstra bir parlaklık ile ışıltılı cilde sahip olmanıza yardımcı olacak 2 aşamalı bir yöntem sunacağız! İki aşamalı Cilt parlaklaştırma Maskesi

Aşama 1: Yapmanız gereken ilk şey, gül suyuna batırılmış pamuklu bir top ile yüzünüzü temizlemektir. 2 çorba kaşığı pirinç ununu tabağa koyun. 3 yemek kaşığı salatalık suyu ve 1 tutam zerdeçal ekleyin. Her şeyi iyice karıştır. Bunu yüzünüze uygulayın.Dairesel hareketler kullanarak hafifçe 5 dakika sürtün. Yüzünüzü bol suyla yıkayın.





Aşama 2: Yüzüne bir paket uygulamanız gerekir. Bir kaba pirinç unu 2 yemek kaşığı koyun. Sonra, 2 çorba kaşığı gül suyu ve 1 çorba kaşığı bal ekleyin. Bunu yüzünüze uygulayın ve 15 dakika boyunca böyle dinlenmeye bırakın. Zaman geçtikten sonra yüzünüzü yıkayın. Ardından, evinizdeki nemlendiriciden uygulayın. Sonuçlar hemen görünecek! Gördüğünüz gibi basit ucuz malzemelerle cildinizi güzelleştirmek bu kadar basit! Bizi takip etmeye devam edin. Teşekkürler. Lütfen bu yöntemi deneyin. Sonuçlarını yoruma yazın. Ve sevdikleriniz için de bir kez paylaşın.
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar