Ballı Zerdeçalın Faydası Hekimleri Bile Şaşırtıyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

17 Ağustos 2019 Cumartesi

Ballı Zerdeçalın Faydası Hekimleri Bile Şaşırtıyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Ballı Zerdeçalın Faydası Hekimleri Bile Şaşırtıyor
Antibiyotiklerin bilinçsiz olarak kullanılması bakterileri daha dirençli hale getirdi. İlaçların iyileştirici etkisini kaybetmesi nedeniyle artık daha çok doğada yetişen bitkisel yöntemlere rağbet daha çok yoğunlaştı.
Bal ile hazırlanan tüm ürünler daha etkili tedavi yöntemleri sağlıyor. Doğal yöntemlerle hazırlanmalarından dolayı hiçbir şekilde yan etkisi de bulunmuyor. Vücuda sürüldüğünde cildin sıkılaşmasına ve daha canlı görünmesinde oldukça fazla rol oynuyor. Özellikle de yaralara sürüldüğünde oldukça etkili bir iyileşme sağlıyor.
Hazırlayacağımız üç malzemeli antibiyotik etkili tarif ile hem damarlarınızın temizlenmesi hem de direnç kazanan bakterilere karşı daha dirençli ve sağlıklı bağışıklık sistemine sahip olacaksınız.
Bir diğer yandan zerdeçal içeriğindeki antioksidanlar ve antibiyotikler sayesinde bal ile harika bir uyum gösterir. Yalnızca bakterilere karşı değil, aynı zamanda mantar ve diğer birçok hastalığa sebep olan mikroorganizmalara karşı da direnç sağlar.
İŞTE O TARİF: ALTIN BAL
Bu tarif aynı zamanda “altın bal” olarak da bilinir ve grip, astım, yüksek tansiyon, şeker, kalp hastalıkları gibi birçok hastalığın tedavisinde derman olma özelliği taşır.





Ayrıca bu tarifin anksiyete ve depresyon tedavisinde de etkin olarak kullanımı mümkündür. Bu tarif ile bağışıklık sisteminiz güçlendirecek; cildinizin daha fazla nem almasını sağlayacak ve cildinizin daha genç görünmesine yardımcı olacak.
Bal-zerdeçal karışımının tarifi için 1 çay kaşığı çekilmiş zerdeçal, çeyrek bardak bal ve iki damla limon yağı yeterlidir.
Tarifin hazırlanışı
Malzemeleri güzelce karıştırıp elde ettiğiniz karışımı oda sıcaklığında muhafaza edin. Her kullanımınızdan önce karışımın iyice karıştığından emin olun ve günde birkaç kez yarım çay kaşığı tüketmeyi ihmal etmeyin.
Kaynak : http://www.lokmanca.com/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar