DİŞ SARILIĞINI VE TARTARLARI YOK ETMEK BU YÖNTEM İLE ÇOK BASİT... - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Ağustos 2019 Pazartesi

DİŞ SARILIĞINI VE TARTARLARI YOK ETMEK BU YÖNTEM İLE ÇOK BASİT...

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
DİŞ SARILIĞINI VE TARTARLARI YOK ETMEK BU YÖNTEM İLE ÇOK BASİT...
DİŞ SARILIĞINI VE TARTARLARI YOK ETMEK BU YÖNTEM İLE ÇOK BASİT... Diş beyazlatan Sarı diş plağı ve diş tartarını yok eden karışım : Yemekler dişlerinize mineral biriktir ve tartar oluşturur, tartarlar tedavi edilmediği takdirde diş eti hastalıklarına ve diş çürümesine neden olur.
Dişçiye gitmek diş problemlerinin üstesinden gelmenin en iyi yoludur, ancak evde de bu işlemi yapabilirsiniz, üstelik çok daha az maliyetli. Bunu yapmak için kolayca bulunabilen bazı doğal içerikler gerekir. Gerekli maddeler: Tuz Su Karbonat Diş fırçası Antiseptik ağız yıkama gargarası Kürdan (Plakları kaldırmak için kullanacağız) Diş beyazlatmak ve sarı tartardan kurtulmak için iki aşamalı bir işlem yapmak gerekiyor.
Aşama 1: Her şeyden önce, bir çorba kaşığı kabartma tozu ve yarım çay kaşığı tuz ile bir karışım hazırlayın. Hazırlandıktan sonra, diş fırçasını ılık suyla ıslatın ve karışıma sürün. Fırça yeteri kadar





karışıma bulandıktan sonra, dişlerinizi fırçalayın ve tükürün. Beş dakika kadar bu işleme devam edin… Aşama 2: Ağzınızı durulamak için antiseptik bir ağız yıkama gargarası kullanın ve her iki günde bir tekrarlayın. Bu iki işlemi de yaptıktan sonra Son bir adım daha kaldı.
Çilek ve Domates Belki bu inanılmaz geliyor, ancak domatesler ve çilekler ağız sağlığı için mükemmel bir çözümdür çünkü C vitamini bakımından zengindirler. Yapmanız gereken tek şey, bu meyveleri doğrudan dişlerinize sürüp 5 dakika bekletmektir. Bu şekilde, tartar birikimi yumuşatılır. Bundan sonra ağzınızı ılık suyla karışık porsiyon soda ile yıkayın. Peynir tedavisi için tıklayın Peynir Plak oluşturmayı içeren asitleri etkisiz hale getirmek için, yemeklerden önce İsviçre veya Çedar peyniri tüketmelisiniz. Yaşlı peynirdeki bir madde bariyer ajan olarak çalışır. Ve sonuç..
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar