Her Gün Kullanırsınız Ağrı Kesiciye Bile Gerek Kalmaz.. - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

23 Ağustos 2019 Cuma

Her Gün Kullanırsınız Ağrı Kesiciye Bile Gerek Kalmaz..

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Her Gün Kullanırsınız Ağrı Kesiciye Bile Gerek Kalmaz..
Hemen hemen herkes evinde karabiber bulundurur. Karabiber yemeklerinize lezzet katarken aynı zamanda sağlığınız üzerinde de bir takım değişikliklere neden oluyor. işte her gün karabiber tükettiğinizde vücudunuzda meydana gelebilecek değişimler.. Karabiberin içinde piperin isminde bir madde bulunuyor.
Bu bileşen kullandığınız ilaçların emilimini hızlandırıyor. En iyisi de piperinin etki etmesi için tüketmeniz gereken karabiber miktarının fazla olmaması. Karabiber, mide asidi salınımını dengeler ve bağırsaklarda iltihap önleyici görevi görür. Ülser riskini de azaltır.





Zerdeçalla karabiberi karıştırın..
Zerdeçalın içinde bulunan kürkümin maddesi vücudumuz için çok önemlidir. Ancak vücudumuz kürkümini kendi başına ememez. Karabiber de burada devreye giriyor ve emilimi sağlıyor. Yemek yaparken zerdeçal ve karabiberi bir arada kullanın. Karabiberde bulunan piperin isimli madde ağrı kesicilerin etkisini arttırır. Böylelikle daha az dozda ağrı kesici alabilirsiniz ve daha az yan etkiyle karşılaşırsınız.
Diş eti sağlığı ve dişler için faydalıdır Yine piperin, dişeti sağlığı için önemlidir. Dişetlerini sağlığına kavuşturarak diş kaybını önler. Yemeklerden alınan vitaminlerin emilimini hızlandırır..
Kaynak : https://hisleraynasi.net
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar