İNANILMAZ KOLAY UYGULAMA İLE YAĞ YAKMAK ARTIK ÇOK KOLAY... - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

15 Ağustos 2019 Perşembe

İNANILMAZ KOLAY UYGULAMA İLE YAĞ YAKMAK ARTIK ÇOK KOLAY...

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Alkol tüketimini azaltın ya da mümkünse komple bırakın: Alkollü içecekler kalori ve şeker açısından oldukça zengindir ve sağlıksızdır. Karaciğerinize tahribat yapar ve direk size kilo olarak geri döner. İçim miktarını azalttığınızda bile faydasını hemen göreceksiniz.
Saat 9 dan sonra yemeyi kesin: Akşam yemeğini 7-8 gibi yemeyi alışkanlık haline getirin ve 9 dan sonra kesinlikle abur cubur- atıştırmalık, tatlı ve meyve de dahil olmak üzere yemek yemeyin. Çünkü bu saatten sonra yedikleriniz direk yağ olarak vücutta kalır.
Bol su için: Kanıtlanmış bir kural olan bol su içmek kilo alımını durdurmada en eklini yöntemlerdendir. Toksinleri atar, cildi nemlendirir ve cilt sağlığına destek olur, açlık hissini bastırır.





Günde 8 bardak sudan az içmemeye özen gösterin.
Uykusuz kalmayın: Yeteri kadar uyumazsanız vücutta stres baş gösterir ve bu durum sizi açlık hissine sürükler. Hormon dengesinin bozulması demek kilo almanız demektir unutmayın; düzenli uyku sizi mutlu, dinç ve sağlıklı hissettiren en büyük alışkanlıktır.
Kahve için: Basit ve sade Türk Kahvesi içindeki kafein ile yağ asitlerinin salımını uyarır ve kilo vermenizi sağlar. Ayrıca iştah azaltıcı etkisi de vardır.
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar