İŞTE GÖBEK YAĞLARINI ERİTMENİZ İÇİN EN ETKİLİ YÖNTEM.. BAKIN NASIL UYGULANIYOR - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

15 Ağustos 2019 Perşembe

İŞTE GÖBEK YAĞLARINI ERİTMENİZ İÇİN EN ETKİLİ YÖNTEM.. BAKIN NASIL UYGULANIYOR

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
İŞTE GÖBEK YAĞLARINI ERİTMENİZ İÇİN EN ETKİLİ YÖNTEM.. BAKIN NASIL UYGULANIYOR
Damak tadınıza en uygun olan karışımı seçip uygulamaya başlayabilirsiniz. Her biri yağ yakıcı, vücuttaki ödemi atıcı özelliklere sahip karışımlar… Göbek eriten yoğurtlu kür: 4 dal maydanoz ve 4 dal dereotunu incecik doğrayın. Bir adet limonun suyunu ve 250 gram yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.
Göbek eriten naneli kür: 4 dal taze fesleğen ve 4 dal taze naneyi incecik doğrayın. Bir adet limonun suyunu ve 250 gram yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.
Göbek eriten soğanlı kür: 1 dal taze soğan ve 4 dal taze naneyi incecik doğrayıp bir avuç semizotuyla karıştırın. 250 gram yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.






Göbek eriten zencefilli kür: En iyi yağ yakıcı ve vücudu güçlendirici olarak bilinen zencefilli kür için aktardan her birinden 100 gram olmak kaydıyla zencefil, zerdeçal ve toz tarçın alıp cam bir kavanozda karıştırın. Gece uyumadan 3 saat önce bir kase yoğurda zencefilli karşımdan bir tatlı kaşığı ekleyip iyice karıştırın ve yiyin. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin. Kürlerden fayda görmek için; Sakın, göbeğim çabuk erisin diye her gün kür denemeyin, söylediğimiz şekilde haftada 2 gün kullanın. Her gün kullanırsanız vücudunuz alışır ve kürlere tepki vermez. Yakılan yağları vücuttan idrar ve terle atmak için günde 3 litre su içiniz.
Göbek eritme ve karın yağlarından kurtulmak için işe yarayan bu kürlerden fayda görmek için mutlaka yürüyüş veya egzersiz yapmalısınız.
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar