Kaynatın ve 1 Haftada 4 Kilo Zayıflayın - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

23 Ağustos 2019 Cuma

Kaynatın ve 1 Haftada 4 Kilo Zayıflayın

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kaynatın ve 1 Haftada 4 Kilo Zayıflayın
Uzun süredir kilo vermeyi deneyip, başarısız mı oluyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz, ihtiyacınız olan şey burda saklı. Düşünsenize 1 haftada 4 kilo veriyorsunuz… Ne kadar da mutlu edici bir olay? Karanfil suyu sayesinde sağlığınızı koruyarak kilo verebileceksiniz.
Hoş kokusu ile bilinen karanfil, mide bulantısına ve diş eti hastalıklarına iyi gelmektedir. Karanfilin idrar söktürücü özelliği vardır. Bu sayede vücudunuzda barınan zararlı toksinlerin dışarıya atılmasını sağlar. 1 Haftada 4 Kilo Zayıflatan Karanfilli Su Tarifi Eğer kilo vermeyi kararlaştırdıysanız bunu doğal yöntemlerle gerçekleştirin. Vücudunuzu kimyasal maddelere emanet ederek doğru yöntem uygulamış olamazsınız. Bu yüzden doğal olan karanfil suyunu tüketmenizi öneriyoruz. Hazırlaması oldukça basit olan bu karışım sayesinde vücudunuzdaki birikmiş olan fazla yağlardan kurtulup, hedeflerinize ulaşacaksınız. Malzemeler : Çubuk tarçın Karanfil Zencefil kökü Yapılışı: Bir demliğin içerisine karanfil ve zencefil kökünden 1 tatlı kaşığı, çubuk tarçından da 1 adet koyun. Üzerine 2 su bardağı kadar su ekleyin. Normal hayatımızda demlenen çay gibi demleyeme başlayın.





Tüketim: Demlenme sonucu ortaya çıkan çayı, sabah ile akşam yemeklerinden yarım saat önce tüketmelisiniz. Çayın tadını beğenmez ve acı gelirse karanfili azaltabilirsiniz. Hem yiyip hem karanfil çayını içerek kilo veremezsiniz. Yediğiniz besinlere dikkat etmelisiniz. Örneğin; yağlı,şekerli,mayalı,hamurlu gıdalar tüketiminden kendinizi uzak tutmalısınız. Karanfil ise idrar söktürücü özelliği ile vücuttaki toksinlerin atılmasında yardımcı olur. Zayıflamaya destek olur. Zencefil üzerine de yapılan bazı araştırmalar gösterdi ki, zencefil metabolizmayı hızlandırıp bedenin normalde yaktığından daha fazla yağ yakmasını sağladığını tespit edilmiştir.
Tarçın, içeriğinde bol miktarda antioksidan bulunan tarçının tek başına kilo verdirme özelliği yoktur fakat kan şekerini yani şekerin -kanımızdaki glikoz-hücrelerce işlenmesini sağlayan insülin hormonunu dengeleyerek diyetinizi destekler. Emziren anneler ve hamile bayanlara bu ve bunun gibi hiç bir kürü önermiyoruz. Mutlaka doktorunuza danışarak kullanıp, kullanmamaya karar verin. Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen..
Kaynak : https://hisleraynasi.net
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar