KIRIK TIRNAĞA KESİN ÇÖZÜM BUNU YAPARSANIZ DİĞERLERİNİ KESMEYE SON !!! - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

7 Ağustos 2019 Çarşamba

KIRIK TIRNAĞA KESİN ÇÖZÜM BUNU YAPARSANIZ DİĞERLERİNİ KESMEYE SON !!!

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
KIRIK TIRNAĞA KESİN ÇÖZÜM BUNU YAPARSANIZ DİĞERLERİNİ KESMEYE SON !!!
Zaman zaman başıma gelen tırnağın derinden kırılması sorununun bir çözümü olduğunu öğrenince çok sevinmiştim. Kötü görünmesinin dışında özellikle kışın yünlü giysiler giyildiğinde tırnağın kazağa takılması, banyoda saçları yıkarken saçlara takılması benzeri sorunlar insanın canını sıkmaya yetiyor. Tırnak derin kırıldığı için mümkün olduğunca kısa kesmek de çözüm olmuyor maalesef. Oraya buraya takılan tırnak en sonunda kopuyor, bu da hem acıya hem de daha da kötü bir görüntüye sebep oluyor. Evet şimdi gelelim çözüme. Gerekli malzemeler, 1 adet kırık tırnak :p 1 adet iç boşaltılmış sallama çay poşeti, 1 adet makas, base coat ya da şeffaf oje.
Tırnak ojesiz, temiz ve kuru olmalı.
Çay poşetini tırnağımızdaki çatlağı kapatacak kadar kesiyoruz. Ben tırnağın 4’de 1’i boyutunda bir parça kullandım.İstenirse tüm tırnak boyunda da kesilebilir. Umarım tekrar olmaz ama bir daha tırnağım kırılırsa tüm tırnağı kaplayacak şekilde yapmayı düşünüyorum çükü her ne kadar dikkatli bakılmadığında çok belli olmasa da benim gözüme batıyor.





Base coat’u tırnağımıza bolca sürüyoruz, hatta tırnağın kırık olduğu yere daha yoğun miktarda uyguluyoruz. Ben base coat olarak Rimmel’in Nail Care serisinden Rimmel Lycra Nail Care Stronger the Max’ı kullanıyorum. Çift işlevli bir base coat hem tırnağı koruyor hem de güçlendiriyor. Daha sonra çay poşetinden kesilen parçayı tırnağa dikkatli bir şekilde uyguluyoruz. Base coat yapıştırıcı vazifesi görerek parçanın tırnağa sabitlenmesini sağlıyor.
Bir müddet kurumasını bekledikten sonra her zaman yaptığımız gibi 2 kat ojeyi tırnağa uyguluyoruz. En üzerine de kalıcı olması için top coat uyguluyoruz. Sonuç oldukça tatmin edici, benim için görüntüden çok tırnağın artık oraya buraya takılmayıp tamamen kopmaması ve iyice kısaltmak zorunda kalmamak önemli. Görüntü de fena değil, hatta dışardan bakan biri muhtemelen farketmez bile. Henüz tırnağımda 2. günü, herhangi bir sorun yok. Oje bozulana kadar tırnağımda kalacak, ojeyi çıkardığımda yama da tırnağımdan çıkarsa yenilerim, çıkmazsa yeni bir oje sürebilirim. Hiç zor bir işlem değil🙂
Kaynak : http://www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar