ÖKSÜRÜK KESEN EV YAPIMI ŞURUP BAKIN NASIL TEDAVİ EDİYOR ?? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

15 Ağustos 2019 Perşembe

ÖKSÜRÜK KESEN EV YAPIMI ŞURUP BAKIN NASIL TEDAVİ EDİYOR ??

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Öksürük kesen doğal şurup yapımı: Bu yazımızdaki tarif öksürmeyi kesmeye ve solunumu arttırmaya yardımcı olacaktır. Özellikle grip ve soğuk enfeksiyon mevsiminde olduğumuz kışın ayında oldukça yararlıdır. Bu tarifte kullanılan otlar boğazdaki ve akciğerlerdeki ağrıyı kesmeye yardım eder.
Gerektiğinde kötü akciğer tahrişi durumunda bu çayları sığırkuyruğu otu ile birlikte de kullanabilirsiniz. Bu bitkisel çayın etkisi ilaçlar kadar etkilidir. Bu doğal çay, çoğu öksürük şurubundan daha güçlü ve daha etkilidir.
Bağışıklık sistemini olumsuz yönde etkileyen ticari kimyasal şurupların aksine, bu doğal ilaç, bağışıklığınızı arttırarak genel sağlığı iyileştirir. Hem doğal hem de öksürük şurubundan daha etkili,





Gerekli malzemeler: 1 bardak yeşil çay ya da her sabah içtiğimiz siyah çay Yarım çay kaşığı Karanfil Yarım çay kaşığı Kekik
Yarım çay kaşığı Zerdeçal 2 çay kaşığı. Bal Yarım limon Yapılışı: Sıcak bir çaya otları ekleyin. 3 dakika bekletip, limon suyu ve balı ekleyin. Doktorlar kronik öksürük sorunu olan insanların test yapmasını söylüyor. Eğer kronik bir öksürük varsa, bir doktor tavsiyesi istemeden önce bu doğal yöntemi deneyin. Şikayetlerinizin azaldığını göreceksiniz. Sağlık dolu günler dileriz.
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar