TOPUKLU AYAKKABI AYAKLARA NASIL ZARAR VERİYOR ? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

15 Ağustos 2019 Perşembe

TOPUKLU AYAKKABI AYAKLARA NASIL ZARAR VERİYOR ?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
TOPUKLU AYAKKABI AYAKLARA NASIL ZARAR VERİYOR ?
Topuklu ayakkabılara dikkat! Kadınların olmazsa olmazlarından biri olan çeşit çeşit ayakkabılar vitrinlerde alıcılarını bekliyor.
Ancak yalnızca modanın etkisiyle alınan ayakkabılar, çeşitli sorunların ortaya çıkmasına neden olabiliyor. İşte size hem moda hem ayak sağlığı diyen kadınlar için, ayak sağlığını koruyacak öneriler… Vücudumuzun ağır işçileri ayaklarımız… Üzerindeki onlarca yükü taşırken birçok faktörün de etkisiyle zaman içerisinde ayaklarda bazı şekil bozuklukları meydana geliyor.
Genetik etkenler, kas hastalıkları, düztabanlık ya da şeker hastalığı gibi faktörler Halluks Valgus





denilen ayak şekil bozukluğunun oluşmasına neden oluyor. Bu etkenlerin yanı sıra giyilen topuklu ve sivri burunlu ayakkabılar da ayakta şekil bozukluğunun oluşum hızını artırıyor. Ayakkabı seçiminde yapılan bu hatalar nedeniyle kadınlarda ayak şekil bozuklukları çok daha fazla görülüyor.
Genetik etkenler, kas hastalıkları, düztabanlık ya da şeker hastalığı gibi faktörler Halluks Valgus denilen ayak şekil bozukluğunun oluşmasına neden oluyor. Bu etkenlerin yanı sıra giyilen topuklu ve sivri burunlu ayakkabılar da ayakta şekil bozukluğunun oluşum hızını artırıyor. Ayakkabı seçiminde yapılan bu hatalar nedeniyle kadınlarda ayak şekil bozuklukları çok daha fazla görülüyor
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar