TUZ SİRKE VE SU ! BU ÜÇLÜYÜ KARIŞTIRIP EVİNİZİN BİR KÖŞESİNE KOYUN BAKIN NELER OLACAK... - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Ağustos 2019 Pazartesi

TUZ SİRKE VE SU ! BU ÜÇLÜYÜ KARIŞTIRIP EVİNİZİN BİR KÖŞESİNE KOYUN BAKIN NELER OLACAK...

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
TUZ SİRKE VE SU ! BU ÜÇLÜYÜ KARIŞTIRIP EVİNİZİN BİR KÖŞESİNE KOYUN BAKIN NELER OLACAK...
Evinizin her yerinde Tuz (kaya tuzu tavsiyemizdir, kaya tuzu ile ilgili ayrıntılı bilgi için Kaya Tuzu Faydaları – Çankırı Tuz Lambası), Organik Sirke ve Su Bardağı Su koyun. 24 saat sonra çok etkisine şaşıracaksınız! Negatif enerjinin gücünün ailenin sağlığı için zararlı olabileceğini biliyor muydunuz? Bunu bilmiyor olabilirsiniz.. negatif enerji, üzüntü, öfke gibi duygularının ortaya çıkmasına neden olur, bu da eviniz her yerinde, çevresindeki ruh halinizi olumsuz etkileyerek yayılabilir.
Neyse ki bu yöntemle, evinizdeki pozitif enerjiyi büyük ölçüde artırabilir ve tüm negatif enerjiyi basit bir numara ile sürükleyebilirsiniz.
Bunu gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz tek şey şu doğal ve basit maddelerdir: * Tuz – bir çimdik * Temiz su – 2 yemek kaşığı * Beyaz sirke – 1 çorba kaşığı * Şeffaf cam fincan.





Nasıl Yapılır? Cam bardağa su, tuz ve sirkeyi ekleyin. Bu şeffaf cam bardağı siz ve ailenizin çok fazla zaman geçirdikleri bir yerde bırakın; örneğin oturma odanızın bir köşesine bırakabilirsiniz. Orada 24 saat boyunca cam bardaki tuzun reaksiyonunu gözlemlemelisiniz. Tuzun suyun üstüne yükselebileceğini gözlemleyebilirsiniz. 24 saat sonra bardağı durulayın ve aynı şekilde tekrarlayın. Gözlemeye devam edin; tuz suyun üzerinde yükselmeye son verdikten sonra evinizin pozitif enerji ile dolmuş demektir. Bu yöntemi evinizin farklı bölümlerinde de mutlaka deneyin. SAĞLICAKLA KALINIZ. SEVDİKLERİNİZLE PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN..
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar