20 Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Diyeti - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Eylül 2019 Perşembe

20 Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Diyeti

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
20 Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Diyeti
Kilolarınızdan hemen kurtulmak ve en kolay şekilde zayıflayarak yaza merhaba demek isterseniz, 20 kilo verdiren haşlanmış limon tarifini denemelisiniz. Haşlanmış limon ile dilediğiniz kadar zayıflayabilir ve hızlandıracağınız metabolizmanız sayesinde ideal kilonuza hemen ulaşabilirsiniz.
Hem besleyici hem sağlıklı hem de en tazesini şimdi bulabileceğiniz limon ile fazla kilolarınıza veda etmek isterseniz, sizi bekleyen bu güzel tarife hemen göz atmalı ve uygulamaya başlamalısınız. Yaz aylarını formda geçirmek ve daha sağlıklı olmak için 20 kilo verdiren diyet denemenizi tavsiye ederiz.
20 Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Diyeti
5 tane limon
2-3 cm zencefil parçası
2 litre su
4-5 diş sarımsak





Nasıl Hazırlanır?
Öncelikle limonun kabuklarını soymadan suyunu sıkın ve ardından kabuklarını soyun. Kalan posayı sakın atmayın bir tabağa koyun. 2 litre suyu kaynatın ve içerisine rondodan geçirdiğiniz zencefil, sarımsak ve limon posasını ekleyin. İçerisine sıktığınız limon suyunu da koyun ve kaynatmaya devam edin. Ardından iyice kaynadıktan sonra soğumaya bırakın. Günde 2 bardak içmeniz tavsiye edilir. Özellikle yemeklerden 1’er saat önce tüketirseniz hem tokluk verecektir hem de metabolizmanızı hızlandıracaktır.



Eğer tansiyon probleminiz yoksa sabah kalktığınızda 1 barak ılık şekilde içerek güne başlayabilirseniz. Diğer 2.bardağı ise akşam yemeğinden 1 saat önce içmelisiniz. Bu arada abur cubur yemeyi kesmeli ve sağlıklı beslenme ile bu uygulamayı yaparsanız daha da hızlı kilo vereceğinizi bilmelisiniz.
Kaynak : https://tutarkibu.com/20-kilo-verdiren-haslanmis-limon-tarifi/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar