Ayaklarınızı Sirkeli Suda Bekletmenin Faydaları - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

1 Eylül 2019 Pazar

Ayaklarınızı Sirkeli Suda Bekletmenin Faydaları

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Ayaklarınızı Sirkeli Suda Bekletmenin Faydaları
Ayaklarınızla ile ilgili sağlık sorunları yaşıyorsanız size basit bir çözüm önerimiz var. Ayaklarınızı sirkeli su içinde bekleterek birçok sağlık sorunundan kurtulabilirsiniz. Ayakları sirkeli suda bekletmenin faydaları neler, nasıl yapılır sizler için hazırladık.
Ayaklarınızda hem sağlığınızı tehdit eden hem de estetik görünümü bozan kusurlar varsa artık bunları dert etmeyi bir kenara bırakın. Sizlere önereceğimiz sirkeli su tarifi ile ayaklarınız çok daha sağlıklı bir görünüme kavuşacak. Ayakları sirkeli su içinde bekletmenin faydalarını sizler ile paylaşmak istiyoruz, göz atmadan geçmeyin.
Mantarı önler
Ayakları tehdit eden en büyük sağlık sorunlarından birisi mantardır. Sirke içinde yer alan asidik madde sayesinde mantardan ve mantarın neden olduğu sararmalardan kurtulabilirsiniz.
Cildi kusursuzlaştırır
Daha sağlıklı bir cilde kavuşmak istiyorsanız sirkeli su kullanımı yapabilirsiniz. Sirkeli su ölü hücrelerden arınmanıza yardımcı olabilir.
Siğil oluşumunu engeller





Siğil oluşumu ayağın estetik görünümünü bozan sorunların başında geliyor. Çeşitli faktörlere bağlı olarak gelişen bir sorun olan siğili önlemek için pamuğu sirkeli su ile ıslatın ve siğil olan bölgeye sürün.
Nasırlarınızı yumuşatır
Yanlış ayakkabı seçimine bağlı bir biçimde ortaya çıkan nasır tedavisinde elmalı sirke karışımı en etkili ürünler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Elmalı sirke ile ılık su karışımının içinde en az 20 dakika boyunca ayaklarınızı bekleterek ya da direk nasır üzerine elma sirkeli pamuk uygulayarak tedaviyi başlatabilirsiniz.
Ayak kokusunu önler
Aşırı ter, yanlış ayakkabı kullanımı vb. etkenlere bağlı olarak ortaya çıkan bir sorun olan ayak kokusunu sirkeli su kullanımı ile önleyebilirsiniz. Sirkeli su karışımının içine kokulu yağ ekleyerek koku giderici bir etki yaratabilirsiniz.
Kaşıntıyı azaltır
Ayaklarınızda çeşitli faktörlere bağlı olarak gelişen kaşınma sorunu varsa en iyi çözüm elma sirke karışımı olacaktır. Ayaklarınızı elmalı sirke karışımının içinde 20 dakika beklettikten sonra kurulayarak kullanım yapabilirsiniz.
Kaynak : https://organikgunler.blogspot.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar