Ceviz Kürü ile istenmeyen tüylerden kurtulun - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

24 Eylül 2019 Salı

Ceviz Kürü ile istenmeyen tüylerden kurtulun

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Ceviz Kürü ile istenmeyen tüylerden kurtulun
İstenmeyen tüyler kadınlar için sürekli sorun yaratmaktadır. Ağda ve epilasyon yöntemleri ile istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün olsa da hem acı verici hemde tüyleriniz yeniden çıkmaktadır. Günümüzde istenmeyen tüylerden kurtulmak için birçok yöntem bulunsa da doğanın bize verdiği mucizeleri kullanarak bu tüylerden acısız bir şekilde kurtulmak en mantıklı yoldur.
Lazer epilasyon gibi uygulamalar tüy köklerini yakıp her ne kadar yok ettiğini iddia etselerde bir süre sonra hormonlara bağlı olarak istenmeyen tüyleriniz az da olsa yeniden çıkmaya başlayacaktır. Bunun yanı sıra lazer epilasyon , ağda veya diğer yöntemler acı verici ve cildinizi tahriş edicidir.İstenmeyen tüyleri yok etmek için kullanılan medikal yöntemlere fazla para ödemek yerine az bütçeli doğal yöntemler her zaman daha sağlıklıdır. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanacağınız ceviz kürü hiçbir şekilde acılı bir yöntem değildir. Aksine doğal ve tüylerinizi zamanla kökünden yok edecek yöntemlerin en iyisidir. Tüylerinizden doğal yolla kurtulmak için bir çok yol bulunmaktadır. Fakat bunlardan en etkili yöntem ceviz kürüdür. Sadece 3 seans ceviz kürü ile istenmeyen tüylerinizden kurtulacaksınız. Bu kürü yapıp düzenli olarak kullanırsanız kısa süre





içerisinde tüylerinize veda edeceksiniz. Her bireyin cildi farklıdır ve farklı alerjik reaksiyonlar gösterbilir bu yüzden kürü uygulamadan önce cildinizde test etmenizi öneririz. Sizde istenmeyen tüylerinizden acısız ve kalıcı bir şekilde kurtulmak istiyorsanız ceviz kürünü kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.
Ceviz Kürü
Gerekli olan malzemeler ceviz kabuğu , su ve gazlı bezdir. Avuç içi kadar ceviz kabuğu alın kürde kullanacağınız cevizler normal ceviz olmalıdır. Cevizleri uygun bir kaba alıp cevizleri yakarak kül haline getirin. Yakma işlemini yaparken yanıcı maddeler kullanmamanız gerekmektedir. Hazırlamış olduğun ceviz küllerini 1 su bardağı suya döküp 12 saat boyunca bekletin. 12 saat bekledikten sonra suyu gazla bez veya pamuk yardımıyla tüylerden kurtulmak istediğiniz bölgeye sürüp 30 dakika boyunca bekleyin. Düzenli olarak her gün bu işlemi uyguladığınızda istenmeyen tüylerinizden acısız bir yöntem ile nasıl kurtulduğunuza kendiniz şahit olacaksınız.
Kaynak : bilgi doktoru
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar