Ciğerlerinizi yeniden doğmuş gibi yapan bitkinin ismi - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

6 Eylül 2019 Cuma

Ciğerlerinizi yeniden doğmuş gibi yapan bitkinin ismi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Ciğerlerinizi yeniden doğmuş gibi yapan bitkinin ismi
Gitgide daha çok hasta olan bir cemiyet haline geliyoruz. Kullandığımız ilaçlar yetmemeye, hastalıklar artmaya başladı. Eksik veya yanlış kullandığımız antibiyotikler suratından hastalıklara neden olan bakteri ve virüsler artık daha mukavemetli. Bu mukavemetli hastalıkları tok etmek emeliyle her geçen gün daha fazla ilaç harcıyoruz ve bunların yan tesirleri hastalığın neticelerinden daha kötü tesirler bırakıyor.
Antibiyotikler yalnızca bakteriler üzerinde tesirlidir. Bu nedenle viral bir hastalıkta antibiyotik reçetesi alamazsınız. Peki viral hastalıklar için ilaç kullanmak dışında ne yapabiliriz? Hadi bilelim! Sarımsak Şayet kokusu sizi yiyemeyecek kadar rahatsız ediyorsa, eczanelerde kapsüller içinde kokusuz bir biçimde harcayabilmeniz için satılıyor. Şayet ten üzerinde bir viral hastalık varsauçuk gibi sarımsağı bölgeye koyup üzerini gazlı bezle sarabilirsiniz.
Okaliptüs Öksürük şuruplarının neyden yapıldığını düşünüyorsunuz? Tabi ki okaliptüs. Hem antiviral hem de sindirimi basitleştirici içeriğe sahiptir. Okaliptüs yağıyla sinüslerinize masaj yaparak oldukça iyi neticeler elde edebilirsiniz.İsme çayı Okaliptüs ile eş içeriğe sahiptir. Sıcak isme çayının





buğusunu içinize sürükleyerek solunum yollarınızı rahatlatabilirsiniz.
Nane Kapsadığı mentol solunum yollarınızdaki adaleleri gevşetir ve soluk almayı basitleştirir. Kapsadığı antioksidan ve alerji karşıtı içerikler sizi virüslerden korur. Meyan Kökü Meyan kökü bir çok ilaçta etmen madde olarak kullanılır. Aktarlardan alabileceğiniz meyan kökünü kullanarak siz de hastalıklara karşı kendinizi koruyabilirsiniz.
Kekik Eski zamanlarda insanlar zaatüre rehabilitasyonunda kekik kullanıyordu. Bu günlerde bayanlar menstürel sızılarını gevşetmek için kekik çayı içiyor. Sizde evde nebat çayı demler gibi kekik çayı içerek kendinizi rehabilitasyon edebilirsiniz. Damat Otu Bir kadeh su veya meyve suyunun içerisine bir iki damla damat otu yağı damlatarak harcarsanız kapsadığı vitamin ve besleyici içerikten yararlanabilirsiniz. Kapsadığı eforlu antioksidanlar ve antiviral özellikler sizleri gözetecek ve mevcut hastalıklarınızı ortadan kaldıracaktır.
Kaynak : https://www.yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar