Ev Yapımı Tarif ile İdrar Yolu Enfeksiyonunu İyileştirin - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

5 Eylül 2019 Perşembe

Ev Yapımı Tarif ile İdrar Yolu Enfeksiyonunu İyileştirin

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
İdrar yolu enfeksiyonunu tedavi etmek istiyorsanız ilk şartı erken teşhis. Doktorunuzun yazdığı ilaçları düzenli kullandığınız takdirde zaman içerisinde enfeksiyondan kurtulacaksınız.
Fakat bazen bu enfeksiyon çeşitleri kullanılan ilaçlara karşı daha dirençlidir. Bu nedenle doğal yöntemlere yöneliriz. Yalnızca karbonat ve elma sirkesi kullanarak erkenden bu enfeksiyondan kurtulabilirsiniz.Doktorun önerdiği ilaçları kesmemelisiniz. Eğer ilaçları bırakırsanız bakterilerin direncinin artmasına neden olursunuz. Bu nedenle reçeteli aldığınız ilaçları zamanında ve bitene kadar kullanınız.İdrar yolu enfeksiyonu kadınlarda daha yaygındır. Bunun nedeni kadınların erkeklerden daha kolay mikrop kapmasıdır. Doğal tedavileri kullanarak enfeksiyona engel olabilirsiniz.Probleminizin iki günden fazla sürüyorsa kesinlikle bir doktora danışmalısınız.






Doğal Yollarla Tedavi Nasıl Yapılır?
Bakterilerin üremesini ve de hastalığın yayılmasını karbonat kullanarak engelleyebilirsiniz. Bir bardak su içerisinde çözdürdüğünüz bir çay kaşığı karbonatı günde bir defa tüketin.
Elma sirkesinin içeriğindeki asetik asit bakterilere direkt etki edecek ve vücudunuzun hastalıkla savaşması için gerekli olan enzimleri, besleyicileri ve mineralleri sağlamasına yardımcı olacaktır. 3 yemek kaşığı elma sirkesini bir bardak suyla karıştırın ve tüketin. Tadının güzelleşmesi için bal ekleyebilirsiniz. Gün içerisinde 2 ya da 3 defa tüketebilirsiniz.
Kaynak:www.bilgidoktoru.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar