Kıyafetlerim Yıkamadan Sonra Asla Saf Beyaz Değildi ve Temiz Kokmuyordu Komşum Bana Bu Numarayı Öğretti! - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Eylül 2019 Perşembe

Kıyafetlerim Yıkamadan Sonra Asla Saf Beyaz Değildi ve Temiz Kokmuyordu Komşum Bana Bu Numarayı Öğretti!

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kıyafetlerim Yıkamadan Sonra Asla Saf Beyaz Değildi ve Temiz Kokmuyordu, Komşum Bana Bu Numarayı Öğretti!
Varsa, kimyasal maddelerle dolu bir miktar pahalı deterjan veya leke temizleyicisi aldınız ve hala hedefinize ulaşmadınız! Ancak, bu lekelerden artık korkmamalısınız, çünkü bunları temizlemenin ve elbiselerinizin yeniden beyaz olmasının basit ve kolay bir yolu vardır.
Bunlar beyaz kıyafetleri temizlemek ve inatçı lekeleri çıkarmak için en etkili yollardır:
4 litre suya bir bardak karbonat ekleyin ve birkaç dakika bu sıvı içinde kıyafetleri ıslatın. Daha sonra, giysilerin doğal renklerini yeniden kazanmaya başladığını göreceksiniz.
Aspirin





Komşum, kıyafetlerimin beyaz rengini koruyamadığım ve lekelerden kurtulamadığım konusundaki şikâyetlerimden sonra bana oldukça önemli bir ipucu verdi.
Bir kase suya 6 adet ezilmiş aspirin ekleyin. Daha sonra, giysileri karışımda 30 dakika bekletin ve sonra genellikle kullandığınız deterjanla yıkayın. Bu, tüm lekeleri temizleyecek ve kıyafetlerinizi tekrar inci gibi beyazı yapacaktır.
Sirke ve Limon
Kıyafetleri bir miktar sirke ve limon suyuyla yıkayın ve kıyafetlerinizin lekesiz, beyaz olduğunu ve taze kokmaya başladığını göreceksiniz
Kaynak:http://www.bayancix.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar