Ömür Boyu Dişçiye Gitmemek İçin Dişini Bu Yağla Fırçala - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

30 Eylül 2019 Pazartesi

Ömür Boyu Dişçiye Gitmemek İçin Dişini Bu Yağla Fırçala

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Ömür Boyu Dişçiye Gitmemek İçin Dişini Bu Yağla Fırçala
Alternatif tıp ve aromaterapi dahilinde bitki özlerinin yoğunlukla kullanıldığını ve oldukça yararlı etkileri olduğunu biliyoruz. Peki bu bitki özleri diş sağlığımız için ne kadar önemli?
Ağız sağlığınızı korumak için sizlerle daha önce de içerik paylaşmıştık, dilerseniz o içeriğe de buradan ulaşabilirsiniz.
Leke, plak ve bakteri oluşumunu engelleyebilmek ve hatta diş etlerinizin ve dişlerinizin daha sağlıklı hale getirmek mümkün. Nasıl mı? Belki de evlerinizde bulunan çay ağacı yağı ve karanfil yağı ile.
Çay Ağacı Yağı
Bakteri, virüs ve mantardan kaynaklanan hastalıkları önleyen doğal özütler çay ağacı yağı içeriğinde bulunur. Bu nedenle, karşılaştığınız ağız temizliği, ağız kokusu veya ağız içi sorunlarınızın çözümü için rahatça kullanabilirsiniz.





Karanfil Yağı
Diş doktorlarının ağzımızı uyuşturabilmek için kullandığı ilaç bileşenlerinin aynılarını doğal olarak yapısında bulunduran karanfil yağı içeriğindeki antioksidanların da etkisiyle ağız sağlığımız için eşsiz bir fırsat sunuyor.
Peki bu yağların ikisini karışım haline getirip kullanırsak?
Yukarıda bahsettiğimiz bu iki yağı karışım haline getirip her gün düzenli kullanmaya başlarsanız oldukça kısa bir süre içinde ağız sağlığınızın iyiye gittiğini görecek ve de hissedeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey bu yağlardan birer damla alarak, hindistancevizi yağı ile birleştirmek ve bu karışımla dişlerinizi fırçalamak.
Sizler diş sağlığınızı korumak için neler yapıyorsunuz? Bizlerle paylaşın!
Kaynak : https://www.bilgidoktoru.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar